Menu

The Bridge

The Bridge belichaamd al 50 jaar lang de Italiaanse manier van leven. Ieder individueel item uit de collectie is uniek gemaakt door ambachtelijke productie wat traditioneel geassocieerd wordt met Florence en Toscane. The Bridge neemt de jonge en avontuurlijke cultuur uit de jaren 70 mee naar de tijd van nu. Jouw Bridge tas leeft als het ware met jou mee; een reisgenoot die het nieuwe millennium uitdrukt met een Boheemse geest. Shop hieronder de prachtige collectie van The Bridge en vind jouw life long bag partner. 

59 artikelen Filter kiezen
59 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER THE BRIDGE

The Bridge is een brug die wordt vernieuwd door traditie met moderniteit te verenigen, nostalgie met joie de vivre en vintage met groene ziel. Alle items in de collecties van The Bridge zijn gemaakt van superieure en kwalitatief goede materialen in combinatie met bekwaam vakmanschap. Bij The Bridge is het the Italian way or no way. Hierdoor hebben alle collecties een authentieke, Italiaanse uitstraling. 

Back to the beginning

De bouw van de brug begon allemaal 50 jaar geleden in 1969 in het Italiaanse Scandicci, een klein dorp vlakbij Florence. Vanaf dag één, worden de tassen en portemonnees van The Bridge met de hand gemaakt van de beste leersoorten. The Bridge gaat mee met modetrends maar verliest nooit haar elegante uitstraling. Klassiek, onmiskenbaar, wereldwijs… En altijd onlosmakelijk verbonden met een Slow Life-aanpak, nomadisch en milieuvriendelijk.

Er is een Bridge voor iedereen

Of je nou oud of jong bent, man of vrouw, The Bridge heeft in haar collecties wat voor iedereen zitten. Een stoere herenportemonnee bijvoorbeeld, of juist een stijlvolle shopper voor dames. Of zoek je misschien een reistas? Dan zit je bij met The Bridge bij Van Os op het juiste adres. Verder kun je bij Van Os terecht voor leren portemonnees, reistassen, rugzakken, werktassen en alledaagse tassen van The Bridge. Happy shopping! 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt