Menu

LouLou Essentiels

LouLou Essentiels, vroeger ook bekend als by LouLou, brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie tassen en accessoires voor vrouwen. Dit merk is onder andere bekend geworden door de populaire SLB (Smart Little Bag), een ruime zip-around portemonnee die ook gebruikt kan worden als clutch. Naast portemonnees heeft LouLou Essentiels parels van tassen in het assortiment. Shop snel hieronder voor jouw favoriete SLB of andere tas!

55 artikelen Filter kiezen
55 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER LOULOU ESSENTIELS

Parijs, de stad waar veel inspiratie wordt opgedaan door LouLou Essentiels. De SLB (Smart Little Bag) werd geïnspireerd op de jaren ’50 in Parijs, maar al snel bleek dat de oprichtster van dit merk niet de enige was die dit miste op de markt. Wist je bijvoorbeeld dat koningin Máxima met een SLB is gespot? Naast SLB’s varieert het assortiment van een classy clutch tot aan een handige business bag. Met een LouLou Essentiels tas heb je alles bij de hand om ‘effortless chic’ op pad te gaan.

Back to the beginning…

Het begint allemaal voor LouLou Essentiels wanneer oprichter Floor de SLB introduceert. Omdat tegenwoordig iedereen zijn telefoon overal mee naar toe neemt, moest daar ook een goed vakje voor gemaakt worden. Floor had het grote voorvak op de SLB speciaal voor de telefoon gemaakt. Binnen een jaar zag Floor By LouLou overal; bij de hipste winkels, aan het fietsstuur van jonge meiden die gingen stappen of voor haar in de rij bij de kassa. Floor was van mening dat er zo veel accessoires handiger gemaakt konden worden. Van het een kwam het ander; schoudertassen, crossbody’s en kleine portemonnees, By LouLou had alles in hun assortiment. Omdat de functionaliteit van alle accessoires nog steeds key is, is de naam veranderd in LouLou Essentiels. 

Handmade 

Stuk voor stuk worden alle LouLou Essentiels producten handgemaakt in India. Met maar liefst 100 verschillende leersoorten maakt het merk elk jaar weer verschillende mooie collecties. LouLou Essentiels vind het belangrijk om de makers net zoveel aandacht te geven als de aandacht die zij aan de producten geven. Hierdoor kunnen de kopers langer van hun producten genieten.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt