Menu

Kipling

Het merk Kipling staat voor betaalbare, sportieve, functionele tassen en andere lifestyle-benodigdheden. Door de stijlvolle ontwerpen kunnen de tassen van die handige merk elke dag gebruikt worden. De naam Kipling is verbonden aan de schrijven Rudyard Kipling die schreef over fantastische dieren, en ook apen. Dit speelse karakter komt terug in de bekende Kipling Monkey, die aan ieder ontwerp bevestigd is. Op deze pagina shopt u een breed assortiment Kipling artikelen.

160 artikelen Filter kiezen

OVER KIPLING 

Leef licht, dat is het motto van Kipling en dat is duidelijk terug te zien in de tassen en de ontwerpen. Omdat de tassen gemaakt zijn van lichte materialen kun je ze makkelijk overal mee naartoe nemen en volstoppen met al jouw essentials! Je kunt kiezen uit de leukste kleuren dus er is altijd wel een Kipling tas die bij jou past, of je nu gaat voor een crossbody, schoudertas of rugzak. 

Back to the beginning 

Sinds 1987 bestaat het merk en is het bezig met het ontwerpen van de mooiste tassen van licht materiaal voor een betaalbare prijs. Het merk zit vol passie, creativiteit en geluk. Keer op keer worden er weer nieuwe collecties uitgebracht die steeds weer verrassen. Herkenbaar aan het vrolijke aapje is het merk niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld! 

Kipling bij Van Os 

De mooiste Kipling artikelen vindt u bij Van Os tassen en koffers. Bekijk nu het volledige Kipling assortiment bij Van Os tassen en koffers en zie of er een Kipling artikel bij zit waar u naar op zoek bent. Wij hebben een breed assortiment Kipling, bestaande uit veel verschillende tassen, reistassen en portemonnees. Onze Kipling artikelen zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten en kleuren. Door het ruime aanbod is de kans daarom groot dat u het artikel vindt waar u naar op zoek bent. U kunt onder meer de volgende categorieën bekijken om uw nieuwe Kipling:

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt