Menu

Kipling

Het merk Kipling staat voor betaalbare, sportieve en functionele tassen. Door de stijlvolle ontwerpen kunnen de tassen van dit handige merk elke dag gebruikt worden. De naam Kipling is verbonden aan de schrijver Rudyard Kipling, die schreef over dieren en zo ook apen. Dit speelse karakter komt terug in de bekende Kipling Monkey die aan ieder ontwerp bevestigd is. Benieuwd naar de Kipling collecties? Op deze pagina vind je een breed assortiment Kipling artikelen.

94 artikelen Filter kiezen

Over Kipling

Live Light, dat is het motto van Kipling en dat is duidelijk terug te zien in de tassen en de ontwerpen. De kenmerkende stof van Kipling zie je in elke tas terug. Het polyamide dat terug te vinden is in alle producten is deel geworden van Kiplings identiteit. Live Light is ook een deel van de wereldvisie van Kipling: leef positief en duurzaam. Durf is een ander sleutelwoord. Durf jezelf uit te drukken en durf avontuurlijk te zijn. Ontdek nieuwe plekken en wees nieuwsgierig. Nieuwe plekken heeft Kipling zelf ook ontdekt, want het merk is inmiddels in 80 landen te koop!

 

Duurzaamheid

Verantwoordelijk producten op de markt brengen ziet Kipling als een missie. Dit willen zij bewerkstelligen door hun vierzijdige benadering: RE.imagine het ontwerp, RE.think de materialen, RE.use energie en RE.connect met mens en planeet. Dit komt neer op tijdloze ontwerpen van goede kwaliteit, deels gerecyclede materialen en minder water gebruiken bij productie, produceren op zonne-energie en werknemers die zo groen mogelijk naar het werk gaan.

 

Passie, creativiteit en geluk

Sinds 1987 bestaat het merk Kipling en is het bezig met het ontwerpen van de mooiste tassen van licht materiaal voor een betaalbare prijs. Het merk zit vol passie, creativiteit en geluk. Keer op keer worden er weer nieuwe collecties uitgebracht die steeds weer verrassen. Herkenbaar aan het vrolijke aapje is het merk niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld! 

 

Kipling bij Van Os 

De mooiste Kipling artikelen vind je bij Van Os tassen en koffers. Bekijk nu het volledige Kipling assortiment en zie of er een Kipling artikel bij zit waar jij naar op zoek bent. Wij hebben een breed assortiment Kipling, bestaande uit veel verschillende tassen, reistassen en portemonnees. Onze Kipling artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Door het ruime aanbod is de kans daarom groot dat jij het artikel vindt waar je naar op zoek bent.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt