Menu

DSTRCT Tassen

DSTRCT staat voor functionaliteit, kwaliteit én zeker niet onbelangrijk; de tassen zijn representatief. Het merk bestaat sinds 2016 en is opgericht door twee studievrienden uit Brabant. Echt een sterk staaltje Dutch Design dus! De tijdloze ontwerpen van de mannen zijn echt gemaakt voor dagelijks gebruik want hoe meer je de tassen gebruikt, hoe mooier het leer eruit gaat zien. Een natuurlijke en robuuste uitstraling, die alleen met leer mogelijk is. Benieuwd geworden? Ontdek hier alle DSTRCT tassen.

177 artikelen Filter kiezen

DSTRCT: Kwaliteit & Vakmanschap

Vakmanschap staat hoog in het vaandel voor Jos van Aarle en Joep van Baal. Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Leerbewerking is een oud ambacht waar men in Nederland en met name in Brabant zeer goed bedreven mee was in de 19e eeuw. Wist je dat er maar liefst vijfhonderd leerlooierijen actief waren in Brabant in deze periode? Er was een echt lederwaren district (ofwel DSTRCT). Dankzij dit stukje historie zijn de mannen op hun originele en sterke merknaam gekomen. Daarnaast word er enkel gewerkt met de beste kwaliteit leer. Het blijft een zoektocht naar de beste materialen om de stoere, gedistingeerde look te creëren die DSTRCT wil uitstralen. Het Team van DSTRCT reist dan ook graag de hele wereld over om de beste kwaliteitsleder te vinden. Iedere tas en portemonnee is met zorg en aandacht gemaakt en het resultaat mag er wezen! 

DSTRCT tas veilig online kopen

Wil je online DSTRCT tassen? Dan ben je bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment tassen van DSTRCT uit verschillende collecties. De tassen zijn stuk voor stuk functionele tassen die tegelijkertijd een stoere uitstraling hebben. Bij de tassen van DSTRCT is aan alles gedacht; zo hebben ze handig ingebouwde ritsjes en vakken voor bijvoorbeeld een telefoonlader of een agenda en meer. Vind jouw favoriet bij ons. Om snel te kunnen navigeren hebben wij alvast verschillende typen tassen voor je op een rijtje gezet:

Service

Bij Van Os tassen en koffers kan je altijd en overal eenvoudig het door jou gewenste artikel online of in een van onze winkels bestellen. Als je online een bestelling plaatst, dan bezorgen wij deze in Nederland altijd gratis bij je thuis, op je werkadres of waar dan ook. Heb je online jouw tas gevonden, maar wil je hem nog graag in het echt zien? Kom dan gezellig langs in een van onze winkels. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt