Menu

DSTRCT Tassen

DSTRCT staat voor functionaliteit, kwaliteit én zeker niet onbelangrijk; de tassen zijn representatief. Het merk bestaat sinds 2016 en is opgericht door twee studievrienden uit Brabant. Echt een sterk staaltje Dutch Design dus! De tijdloze ontwerpen van de mannen zijn echt gemaakt voor dagelijks gebruik want hoe meer je de tassen gebruikt, hoe mooier het leer eruit gaat zien. Een natuurlijke en robuuste uitstraling, die alleen met leer mogelijk is. Benieuwd geworden? Ontdek hier alle DSTRCT tassen.

166 artikelen Filter kiezen
166 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Over DSTRCT

Vakmanschap staat hoog in het vaandel voor Jos van Aarle en Joep van Baal. Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Leerbewerking is een oud ambacht waar men in Nederland en met name in Brabant zeer goed bedreven mee was in de 19e eeuw.  Het was een echt lederwaren district, en daar ontleent DSTRCT ook zijn naam aan. Want dankzij dit stukje historie zijn de mannen op hun originele en sterke merknaam gekomen.

 

Materiaal en cerificering

Wat ook aansluit op de historie, is dat alle producten van DSTRCT handgemaakt zijn. Daarnaast word er enkel gewerkt met de beste kwaliteit leer. Het blijft een zoektocht naar de beste materialen om de stoere, gedistingeerde look te creëren die DSTRCT wil uitstralen. Het Team van DSTRCT reist dan ook graag de hele wereld over om de beste kwaliteitsleder te vinden. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de leefomstandigheden. De partners van DSTRCT voldoen aan de certificeringsnormen van SA8000 en BSCI. Toch houdt DSTRCT ook zelf een oogje in het zeil en bezoeken zij de fabrieken ook zelf regelmatig. Iedere tas en portemonnee is met zorg en aandacht gemaakt en het resultaat mag er wezen! 

 

Productsoorten en functionaliteit

Bij Van Os tassen en koffers vind je werktassen, fashiontassen, rugzakken, portemonnees en riemen van DSTRCT. Deze topproducten van DSTRCT zijn al jaren enorm populair bij onze (online) bezoekers. DSTRCT heeft niet alleen oog voor de buitenzijde. Op functioneel vlak weten zij ook de mensen te bedienen. Met veelgebruikte dagelijkse voorwerpen in het achterhoofd ontwerpt DSTRCT de binnenzijde van tassen. Zo kan jij altijd de belangrijkste spullen kwijt. In hun businesstassen is zelfs nog meer plek gemaakt voor bijvoorbeeld laptops, tablets of notitieblokken.

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt