Menu

Bear Design

Stijlvol, functioneel en duurzaam voor mannen én vrouwen, dat zijn de kenmerken van het merk Bear Design. De tassen en accessoires van Bear Design worden in India met de hand gemaakt waardoor geen alle tassen ander zijn. Hoe langer je de of accessoire gebruikt, hoe karakteristieker het item wordt. Shop nu bij Van Os jouw eigen, unieke Bear Design tas: natuurlijk, puur en stijlvol! 

 

64 artikelen Filter kiezen

OVER BEAR DESIGN 

Al sinds 1936 zit de familie Beernink in de ontwerp- en verkoopindustrie. Opa en oma begonnen met de verkoop van lederen veters en lederen huiden voor het maken van zooltjes. Langzaam stapte ze samen met hun zoon over op de verkoop van lederen tassen. In 1993 was het dan zo ver: vader en zoon richtten hun eigen merk op, genaamd Bear Design. 

Stijlvol, duurzaam en functioneel

Bear Design is een merk voor iedereen. De krachtige styling van de tassen zorgt voor een modieuze en tijdloze uitstraling. Daarnaast wordt bij iedere tas de nadruk gelegd op het karakter van de tas waarbij het soort leer en de kleur van het leer heel belangrijk zijn. 

Naast dat Bear Design stijlvolle tassen en accessoires levert, zijn ze ook nog functioneel. Ruime vakken, stevige ritssluitingen, verstelbare riemen, want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een aantal van de tassen hebben ook speciaal laptop- en tabletvak waardoor jij stijlvol en gemakkelijk jouw werk overal mee naartoe kunt nemen. Ook de rugzakken zijn stijlvol en functioneel voor zowel op je werk of als je simpelweg een dagje weg gaat.

Omdat alle tassen van Bear Design gemaakt zijn van stevig leer en een perfecte afwerking hebben, gaan de tassen jarenlang mee. Het zijn duurzame producten die duurzaam worden geproduceerd met respect voor mens en milieu in het achterhoofd. Dat betekent een eerlijk salaris voor iedereen en het leer zo milieuvriendelijk mogelijk bewerken. Al 25 jaar lang doet Bear Design zaken met dezelfde fabrieken in India, hierdoor is de handelsrelatie heel sterk en is de kwaliteit van de producten van het hoogste niveau is. 

Bear Design bij Van Os

Bear Design is een merk dat Van Os gegarendeerd in haar collectie wilde hebben. Van Os heeft zowel crossbodytasjes als leuke rugzakken! Kijk snel eens naar de chessi crossbodytas; perfect voor een dagje naar de stad of voor een gezellig etentje met vrienden!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt