Menu

Bear Design

Stijlvol, functioneel en duurzaam voor zowel man als vrouw; dat zijn de succesvolle kenmerken van Bear Design. In India worden de tassen en accessoires van Bear Design speciaal met de hand vervaardigd waardoor geen een tas in de collectie hetzelfde is. Hoe langer jij jouw tas of accessoire gebruikt hoe doorleefder en karakteristieker het item wordt. Shop nu bij Van Os jouw eigen, unieke Bear Design tas: puur, natuurlijk en stijlvol! 

59 artikelen Filter kiezen

OVER BEAR DESIGN 

Al sinds 1936 zit de familie Beernink in de ontwerp- en verkoopindustrie. Opa en oma begonnen met de verkoop van lederen veters en lederen huiden voor het maken van zooltjes. Langzaam zijn zij met hun zoon overgestapt op de verkoop van lederen tassen. In 1993 was het dan zo ver: vader en zoon richtten hun eigen merk op genaamd Bear Design. 

Stijlvol, duurzaam en functioneel

Bear Design is een merk voor iedereen: man en vrouw en jong en oud. De krachtige styling van de tassen zorgt voor een modieuze en tijdloze uitstraling. Daarnaast wordt er bij iedere tas de nadruk gelegd op het karakter van de tas waarbij het soort leer en de kleur van het leer heel belangrijk is. 

Naast dat Bear Design stijlvolle tassen en accessoires levert, zijn ze ook nog functioneel. Ruime vakken, stevige ritssluitingen, verstelbare riemen… Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een aantal van de tassen hebben ook speciale laptop- en tabletvakken waardoor jij stijlvol en gemakkelijk jouw werk overal mee naartoe kunt nemen. Ook de rugzakken zijn stijlvol en functioneel voor op je werk of als je simpelweg een dagje weg gaat.

Omdat alle tassen van Bear Design gemaakt zijn van stevig leer en allemaal een perfecte afwerking hebben, gaan de tassen jarenlang mee. Het zijn duurzame producten die duurzaam worden geproduceerd met respect voor mens en milieu in het achterhoofd. Dat betekent een eerlijk salaris voor iedereen en het leer zo milieuvriendelijk mogelijk bewerken. Al 25 jaar lang doet Bear Design zaken met dezelfde fabrieken in India waardoor de handelsrelatie heel sterk is en ook de kwaliteit van de producten van het hoogste niveau is. 

Bear Design bij Van Os

Bear Design, een merk dat Van Os gegarendeerd in haar collectie wilde hebben. Van Os heeft zowel crossbodytasjes als leuke rugzakken! Kijk snel eens naar de chessi crossbodytas; perfect voor een dagje naar de stad of voor een gezellig etentje met vrienden!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt