Menu

Guess

De oprichters van het merk Guess zijn de Marciano broertjes, die opgegroeid zijn in het zuiden van Frankrijk. De Marciano’s combineerden hun liefde voor de Europese stijl met hun passie voor het Wilde Westen en creëerden daarmee het merk Guess zoals we het vandaag de dag kennen: stijlvolle looks en innovatieve designs. Natuurlijk mag een klein beetje bling niet ontbreken! Ontdek hier de ruime collectie Guess tassen, wie weet zit jouw nieuwe favoriete tas er wel tussen.

104 artikelen Filter kiezen

Over Guess

Guess, het merk met de innovatieve designs en stijlvolle uitstraling. Dit populaire merk bestaat al sinds 1981 en is tegenwoordig wereldwijd bekend. De tassen van Guess zijn zo opvallend omdat de tassen vaak zijn voorzien van een toffe print. Het kan bij Guess niet gek genoeg. Vooral de schoudertassen hebben leuke prints en kleuren. Navigeer snel naar:

Back to the beginning

In de jaren ’80 is het van origine Franse merk opgericht door de vier broers Marciano uit Marseille. De vier broers gingen hun geluk beproeven in Amerika, ze begonnen in Beverly Hills en lanceerde een nieuw type spijkerbroek. De vier broers hebben gebruik gemaakt van supermodellen, hierdoor werd het merk al snel razend populair. Na de populaire en goedlopende jeans, is Guess ook begonnen met het verkopen van horloges, babykleding en tassen.

Tips voor het kopen van een tas

Het kopen van een tas kan een íngewikkeld’ proces zijn. Tassen zijn er namelijk in ontzettend veel soorten, maten, kleuren en prints. Als je eruit bent dat het een Guess tas gaat worden, ben je erg dichtbij voor een nieuwe tas. Bij het kopen van een nieuwe tas is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. In eerste instantie is het belangrijk om te bepalen of je een schoudertas of een crossbody zoekt. Een ander belangrijk punt is het aantal ritsvakken, heb je liever veel ritsvakken of houd je ervan als alles bij elkaar zit? Als laatste zijn de afmetingen ook goed om naar te kijken. Wordt het bijvoorbeeld een clutch of heb je liever een wat ruimere schoudertas?

Untitled Document