Menu

Gabol

Wie wil er nou niet een tas die handig én stijlvol is? Gabol heeft een groot assortiment aan tassen en koffers. Het merk is opgericht in 1965 in Valencia door een enthousiaste familie. Wat begon bij twee naaimachines en straatverkoop, is nu uitgegroeid tot een groot merk in koffers en tassen. Ben jij ook benieuwd? SHop dan hieronder bijvoorbeeld een nieuwe laptoptas of tablettassen!

23 artikelen Filter kiezen

Gabol: perfecte kwaliteit en milieuvriendelijk

Gabol heeft een breed assortiment aan tassen en koffers. Het assortiment bevat koffers, laptoptassen, reistassen en rugtassen. Voordat het merk een koffer op de markt brengt, wordt er eerst goed uitgezocht welk materiaal het beste is voor het product. En dan niet te vergeten de kleur; alle kleuren die Gabol gebruikt zijn diepe kleuren. De wielen van de Gabol-koffers zijn gemaakt van TPU, dit materiaal zorgt ervoor dat de koffer minder geluid maakt als je met de koffer loopt (of rent natuurlijk). Bang om bestolen te worden? Dat hoeft niet meer, Gabol heeft aan bijna elke koffer een TSA hangslot zitten. Bovendien gebruikt Gabol alleen milieuvriendelijke producten. Een koffer of tas van een perfecte kwaliteit en milieuvriendelijk, wie wil dat nou niet?

Back to the beginning

Één familie en twee naaimachines, wie had gedacht dat dat zou groeien naar een groot merk in tassen en koffers. In 1965 begon een enthousiaste Spaanse familie aan het naaien van reisaccessoires. Op dat moment verkochten zij de accessoires nog op straat. De nieuwe generaties hebben het enthousiasme voor tassen en koffers overgenomen en hebben het initiatief genomen om Gabol een bekend merk te kopen. Dit is zeker gelukt want op dit moment is Gabol in meer dan 65 landen verkrijgbaar!

Collectie bij Van Os

Kwaliteit, milieuvriendelijk en functioneel, dat zijn de koffers van Gabol. Niet voor niets is dit merk erg populair voor de echte reizigers onder ons. Bij Van Os tassen en koffers kan je een breed assortiment Gabol tassen en koffers veilig online kopen (Van Os tassen en koffers heeft al sinds juni 2012 het Thuiswinkel Waarborg keurmerk). Wil je de collectie bekijken? Klik dan snel op een van de categorieën hieronder:

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt