Menu

Dakine

Het beste… dat is wat Dakine is én betekent in het Hawaïaans. Het merk komt de naam in ieder geval wel na met de beste producten van hoogwaardige kwaliteit. Wat begon bij het produceren en ontwikkelen van windsurfproducten, is uitgelopen tot het produceren van nog veel meer zoals rugzakken, skikleding, mountainbikekleding enzovoorts. Naast sportieve kleding en accessoires zijn de artikelen van Dakine ook erg geliefd onder de schoolgangers. Kijk snel wel Dakine het beste bij jou past!

64 artikelen Filter kiezen
64 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER DAKINE

Alle sportievelingen opgelet! Ben jij opzoek naar een Dakine tas. Dan ben je bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Dakine ontwerpt rugzakken met een gezellige, vrolijke print. Wie wordt daar nou niet blij van!? Ben jij toch fan van een basic rugzak? Geen probleem want Dakine heeft dat ook in zijn assortiment.

Back to the beginning...

In 1979 is Dakine op Maui’s North Shore in Hawaii opgezet. Rob Kaplan was een surfer, maar stiekem was hij ook een knutselaar en hield hij van dingen bouwen. Toen dat eenmaal bekend werd, kwamen veel surfers naar hem toe met hun problemen, meestal met kapotte surflinten. Na genoeg riemen gerepareerd te hebben, begon hij aan een nieuwe lijn met onbreekbare materialen. In 1980 introduceerde Dakine de eerste instelbare voetriem voor windsurfen, gevolgd in 1982 middelharnas. In 1986 is het hoofdkantoor verplaats naar het vaste land vlakbij Mount Hood, de plek waar snowboarders en skiërs over de wereld oefende voor in de winter. Ook van de wintersporters kwamen met een aantal vragen en opdrachten, zo werd Dakine óók in de wintersportbranche bekend! In 2005 begon Hood River ook een mountainbike gebied te worden en van het een komt het ander: Dakine begon zich ook te focussen in mountainbike artikelen.

Rugzakken, rugzakken en nog meer rugzakken

Naast alle sportartikelen heeft Dakine ook diverse rugzakken. Dakine heeft onder andere rugzakken voor de schoolgangers, hierin zit een ruim compartiment voor een laptop. Heb jij toch nog wat meer plek nodig? Dat is geen probleem want Dakine heeft verschillende formaten rugzakken in zijn assortiment. Want als je gaat sporten is een rugzak van 25 liter niet ideaal, daarom heeft Dakine ook meerdere rugzakken gemaakt met een wat kleinere inhoud.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt