Menu

TheNorthFace

Al dik 50 jaar is The North Face hét merk voor de sportievelingen en ontdekkingsreizigers onder ons. Het merk zet het beste beentje voor als het aankomt op het ondersteunen van de natuur en het inspireren van een wereldwijde ontdekkingsbeweging. Ben jij ook vaak on the move en kan je wel een goede tas gebruiken? Scroll hieronder dan lekker door al onze producten van The North Face!

32 artikelen Filter kiezen
32 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER THENORTHFACE

Outdoor, outdoor en nog eens outdoor. Ga je de natuur in, dan neem je The North Face met je mee! Het merk heeft de beste avontuurlijke items die tijdens al jouw reizen van te pas komen. Een rugzak voor je hikes door de bergen, of juist voor als je gaat skiën. Ook aan tassen die jou naar jouw outdoor bestemming brengen is gedacht: reistassen en reiskoffers en zelfs accessoires zijn te verkrijgen bij The North Face. 

Back to the beginning…

Twee Amerikaanse wandelfanaten besloten om in 1966 van hun passie hun werk te maken: zij openden in de buurt van North Beach in San Francisco een bergsportwinkel. De winkel was onder de locals al snel bekend als The North Face; een koude meedogenloze zijde van een berg. In de winkel konden mensen terecht voor hoogwaardig klim- en trekkersmateriaal. In de latere jaren 60 startte het merk van het sponsoren van outdoor-atleten die in verre landen op expeditie gingen en daarmee zette het merk zichzelf heel goed op de kaart. The North Face is ook vandaag de dag onmisbaar voor de actievelingen onder ons! 

The North Face bij Van Os

Ruim 50 jaar later is The North Face uitgegroeid tot een gigantisch, wereldwijd merk met en uitgebreide lijn kleding en schoenen voor allerlei outdoor situaties. Bij Van Os kan je als liefhebber van de natuur je geluk op; wij hebben een ruim assortiment rugzakken, reistassen en reisaccessoires die in zo goed als alle avonturen van pas komen!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt