Menu

SUITSUIT

SUITSUIT is jouw nieuwe reisgenoot. De koffers van dit merk worden gemaakt door het oog van de vrouw en ook voor de vrouw. En wat zijn ze kleurrijk! Zo fris en vrolijk heb je koffers nog nooit gezien! De koffers zijn functioneel, hebben een handige indeling en zijn lichtgewicht! Jij steelt gegarandeerd de show tijdens iedere reis. Ga je voor pastelgeel of juist voor vintage roze? Ontdek de modieuze collectie hier en ga in stijl op reis met jouw eigen SUITSUIT. 

47 artikelen Filter kiezen
47 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Over SUITSUIT

Back to the beginning

Volgens Emilie Vijlbrief is de koffermarkt erg aan het veranderen. Het wordt volgens haar steeds meer een modieus reisaccessoire voor de vrouw, waar de mannen alleen een reisaccessoire zien waar hun kleding in gaat. In haar optiek zijn de meeste koffers anonieme dozen op wielen, en daar wilde zij een verandering in brengen. In 2008 is SUITSUIT opgericht met de missie om wereldwijd hét merk voor reislustige fashionista’s te worden. SUITSUIT wil zowel in het ontwerp als functionaliteit een verschil maken waarop de vrouwen reizen. En deze strategie werkt. Inmiddels worden de koffers al in 29 landen verkocht en verkoopt SUITSUIT haar koffers op tweeënhalfduizend verkooppunten.

 

SUITSUIT assortiment

SUITSUIT koffers

De SUITSUIT koffers zijn ontworpen voor de vrouwelijke reiziger die erg graag fashionable bij loopt. SUITSUIT combineert dit met kwaliteit en functionaliteit; welke vrouw wil dat nou niet? Dit maakt van SUITSUIT een ontzettend populair koffermerk onder vrouwen. Omdat SUITSUIT begrijpt dat je elk jaar weer met de trends mee wilt gaan, blijven zij de koffers vernieuwen om zo mee gaan met de veranderende trends. De koffers binnen de Fabulous Seventies lijn zijn daarom meerdere malen in nieuwe kleuren uitgebracht, die passen bij het seizoen waarin zij zijn gelanceerd. Denk hierbij aan neutrale kleuren, vrolijke kleuren en volwassen donkere kleuren. In de Fusion serie zitten bijvoorbeeld koffers die zijn gehuld uit vrolijke pastelkleuren, wat past bij de lente/zomer. Bij ons zijn ook SUITSUIT koffersets te krijgen. Op deze manier kan je in één keer voor een voordelige prijs een handbagage koffer (55 cm koffers) en een grote koffer (66 cm of 76 cm) kopen die met elkaar matchen. Travel safe and travel fashionably!

 

Meer dan koffers

Naast koffers heeft SUITSUIT ook tassen en reisaccessoires zodat je altijd voorbereid op reis gaat. De tassen variëren van weekendtassen en strandtassen tot waterbestendige rugzakken, zo is er voor ieder wat wils. Ook heeft SUITSUIT hamamdoeken, paspoorthoesjes en make-up tasjes. En voor iedere vrouw die van geordende koffers houdt; SUITSUIT heeft ‘perfect packings’ bedacht. Dit zijn kleine tasjes die precies in jouw koffer passen. Met behulp van dit kan jij alles mooi ordenen en zal er niks verschuiven in je koffer. Laat die reis maar komen!

Vind hier je SUITSUIT:

 

Garantie

Afhankelijk van het product hanteert SUITSUIT een garantietermijn van 1, 2 of 5 jaar. SUITSUIT repareert of vervangt een product kosteloos als er sprake is van ondeugdelijk materiaal of productiefouten. Wat niet onder de garantie valt is transportschade of schade die tijdens de reis is opgelopen. Meld dit soort schade bij de vervoersmaatschappij. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt