Menu

SUITSUIT

In stijl op reis, want zo begin jij je vakantie goed! Met een koffer van SuitSuit zit je zeker goed. De koffers zijn functioneel, praktisch en vallen goed op door hun kleurvolle uiterlijk. Zo hoef jij niet meer te twijfelen of het wel écht jouw koffer is die op de band ligt. Wil jij ook zo graag fashionable op vakantie?

36 artikelen Filter kiezen

Ik ga op reis en neem mee

De SuitSuit koffers zijn ontworpen voor de vrouwlijke reiziger die erg graag fashionable bij loopt. De koffers hebben kwaliteit, uitstraling en functionaliteit, en laten we eerlijk zeggen; welke vrouw wilt dat nou niet? Omdat SuitSuit begrijpt dat je elk jaar weer met de trends mee wilt gaan, blijven zij de koffers vernieuwen om zo mee gaan met de veranderende levensstijlen.

Back to the beginning…

Volgens Emilie Vijlbrief is de koffermarkt erg aan het veranderen. Het wordt steeds meer een modieus reisaccessoire voor de vrouw, waar de mannen alleen een reisaccessoire zien waar hun kleding in gaat. Emilie is van mening dat de meeste koffers anonieme dozen op wielen zijn, en daar wilde zij een verandering in brengen. In 2008 is het bedrijf opgericht met de missie om wereldwijd hét merk voor reislustige fashionista’s te worden. SuitSuit wil zowel in het ontwerp als functionaliteit een verschil maken waarop de vrouwen reizen. En deze strategie werkt, inmiddels worden de koffers al in 29 landen verkocht en verkoopt SuitSuit haar koffers op tweeënhalfduizend verkooppunten.

Meer dan koffers

Naast koffers en tassen heeft SuitSuit ook tassen en reisaccessoires zodat je altijd voorbereid op reis gaat. De tassen variëren van weekendtassen tot waterbestendige rugzakken, zo is er voor ieder wat wils. Ook heeft SuitSuit hamamdoeken, paspoorthoesjes en make-up tasjes. En voor iedere vrouw die van geordende koffers houdt; SuitSuit heeft ‘perfect packings’ bedacht. Dit zijn kleine tasjes die precies in jouw koffer passen. Met behulp van dit kan jij alles mooi ordenen en zal er niks verschuiven in je koffer. Laat die reis maar komen!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt