Menu

Cabaia

In Nederland alleen bij Van Os: het Franse merk Cabaïa! Cabaïa weet heel goed hoe functionele en stijlvolle rugzakken ontworpen kunnen worden voor mannen én vrouwen. Het merk is in 2015 begonnen met het ontwerpen van zogenaamde beanies, warme en kleurrijke mutsen. In 2017 kwam daar een sokkencollectie bij en pas in 2019 begonnen zij met het concept: ‘De wereld rond in 80 tassen’ wat is uitgegroeid tot een groot succes. Bekijk de collectie Cabaïa rugzakken nu bij Van Os!

49 artikelen Filter kiezen
49 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Over Cabaïa

Het Franse merk Cabaïa weet heel goed hoe functionele en stijlvolle rugzakken ontworpen kunnen worden voor mannen én vrouwen! Het merk is in 2015 begonnen met het ontwerpen van zogenaamde beanies, warme en kleurrijke mutsen. In 2017 kwam daar een sokkencollectie bij en pas in 2019 begonnen zij met het concept: ‘De wereld rond in 80 tassen’ wat is uitgegroeid tot een groot succes.

Van een idee naar een plan

De ontstaansgeschiedenis van Cabaïa begon allemaal in de winter van 2015 toen Bastien zijn muts had verloren in de metro in Parijs. Na lang zoeken naar een leuke vervanger van zijn muts, had Bastien het idee om een eigen merk op te richten. Een merk dat joviaal en eerlijk is, met een missie om goede humor in accessoires en in het leven te brengen van iedereen die ze draagt. 

Let’s switch it up

Bij alle producten die CABAÏA maakt, zijn er verwisselbare elementen. Zo ook bij de tassen die Van Os verkoopt. Deze rugzakken hebben een zakwisselsysteem (MOLLE-systeem). Je kunt het voorvakje van de rugzak verwisselen, zo kunnen je de tas personaliseren naar jouw smaak. Dit is niet het enige: ook zijn de rugzakken ontzettend praktisch. Ze hebben een groothoek opening, levenslange garantie, een waterdichte bodem, een verborgen paspoortzak en zijn 100% vegan!

Vegan tassen

De tassen van Cabaïa zijn helemaal vegan, dit houdt in dat er geen dierlijke materialen worden gebruikt bij het produceren van de tassen. De tassen zijn PETA-approved en worden gemaakt van Nylon. Goed voor mens en vooral de dieren!

Bekijk de collectie Cabaïa rugzakken nu bij Van Os!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt