Menu

Enrico Benetti

Enrico Benetti is een van oorsprong Nederlands bedrijf, opgericht in 1946. Door de jaren heen is Enrico Benetti een gevestigde naam geworden in Nederland en de rest van Europa. Alle tassen van Enrico Benetti worden ontworpen om mode en functionaliteit te combineren. Op deze pagina shopt u allerlei tassen, koffers en rugzakken van dit opvallende merk. 

44 artikelen Filter kiezen

Enrico Benetti bij Van Os

Enrico Benetti, het merk dat twee hele belangrijke kenmerken met elkaar gecombineerd. Dit toffe merkje combineert namelijk betaalbaar én hip. In het assortiment van Enrico Benetti vind je allerlei trendy tassen en hippe schooltassen. Ben jij iemand die liever een stijlvolle werktas heeft? Dat kan natuurlijk ook, want naast tassen en schooltassen heeft Enrico Benettiook business tassen, reistassen en koffers.  

Back to the beginning...

Je gaat het niet raden maar dit merkje is ontstaan in een… kippenschuur. In 1946 zijn twee broers begonnen met het opzetten van een bedrijfje. Het is allemaal begonnen bij het maken van leren voetballen en boodschappentassen. Al snel was de kleine kippenschuur te klein geworden en moesten de twee broers verhuizen naar een groter pand. In de jaren ’90 is het merk begonnen met het verkopen van reisbagage.  

Voor iedereen een mooie Enrico Benetti

Bij Van Os hebben wij verschillende soorten mooie Enrico Benetti tassen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de crossbodytassen of naar rugtassen. Van Os maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalwijzen zoals IDeal, Afterpay, Creditcard en Paypal. Op die manier kunnen wij je altijd verzekeren dat jouw betaling in een veilige omgeving plaatsvindt. Zodra wij jouw bestelling binnenkrijgen gaan wij aan de slag om alles gereed te maken voor verzending. Een ander voordeel is dat je bij ons geen verzendkosten betaalt als je een product koopt boven de 39.95 euro.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt