Menu

Samsonite koffers

Zachte koffers, harde koffers en reisaccessoires. Samsonite heeft het allemaal en meer! De stevige koffers worden gemaakt van duurzame materialen, waardoor je ook nog eens een handje helpt aan het milieu. Het beste voor jezelf en het beste voor de natuur. 

99 artikelen Filter kiezen
99 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online Samsonite koffer kopen

Van plan om een Samsonite koffer te kopen? Bekijk dan ons brede aanbod, waaronder de Proxis en S’cure collectie. De koffers zijn op te delen in verschillende categorieën, zoals:

 

Tips voor het kopen van een koffer

Smaken en voorkeuren verschillen, maar dat betekent niet dat wij je van wat advies kunnen voorzien. Er zijn drie verschillende type koffers die ook te vinden zijn bij onze filterfunctie. Hierbij doelen wij op zachte koffers, harde koffers en handbagage. Laatstgenoemde is zoals de naam het zegt bedoelt voor handbagage bij het reizen. Een zachte koffer raden wij aan voor auto reizen. Bij het reizen per vliegtuig krijgt de koffers namelijk meer stootjes te verduren. Eventuele breekbare spullen worden in dat geval beter beschermd door harde koffers. Daarentegen is het voordeel van zachte koffers dat zij vaak een voorvak hebben en iets voller gestopt kunnen worden dan harde koffers. Voor- en nadelen voor beide koffers dus!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt