Menu

Tumi

Altijd al een TUMI koffer willen hebben? Of staat een TUMI laptoprugzak nog op je verlanglijst? Dat snappen wij, want dit merk is een echte musthave voor in de garderobe! Goede kwaliteit producten op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. TUMI staat voor creativiteit, innovatie en integriteit. Dat is goed terug te zien in al haar unieke en mooie producten. Shop onze geweldige TUMI collectie hieronder.

42 artikelen Filter kiezen
42 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER TUMI

Luggage, backpacks, bags & more… TUMI heeft het allemaal! Van koffers tot reistassen en van rugzakken tot werktassen. Alle producten en collecties worden door TUMI op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. De toekomst is voor het merk namelijk heel belangrijk en het is belangrijk dat jouw producten lang meegaan naar die verre toekomst! 

Back to the beginning

TUMI gelooft dat het merk een symbool van creativiteit, innovatie en integriteit representeert. Met al 30 jaar ervaring kan het merk hard werken aan een betere en meer verantwoordelijke toekomst voor iedereen. Sociaal bewustzijn en teruggeven aan de maatschappij staat bij binnen TUMI op iedere afdeling en iedere stap in het designproces, centraal. De tijd, moeite, energie en liefde dat TUMI in haar producten stopt is dan ook zeker terug te zien in alle collecties. 

TUMI bij Van Os

Van Os is ook helemaal fan van TUMI en haar goede initiatieven. Zo’n maatschappelijk verantwoord merk verkopen wij natuurlijk met trots! Bij Van Os kan je terecht voor bijvoorbeeld een stevige koffers van TUMI. Bekijk de TUMI Latitude koffers eens, ze zijn gaaf! Leuk om te weten: het is een lichtgewicht koffer, dus dat betekent dat jij extra veel schoenen mee op vakantie kunt nemen! Naast koffers heeft TUMI ook leren laptoptassen en laptoptrolleys die handig zijn om mee te nemen op reis. TUMI maakt dus niet alleen de toekomst van de wereld een beetje beter, maar ook jouw reis. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt