Menu

Kipling reistassen

Één van onze populairste reistassen zijn de reistassen van Kipling. En dat allemaal door Jungle Book? Dat lijkt vergezocht, maar de ontwerpen van de tassen zijn geïnspireerd op het verhaal van Rudyard Kipling. Vandaar ook het aapje dat bij elk Kipling artikel wordt meegegeven. Zo reis je nooit op avontuur!

2 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
INHOUD
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
2 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Online Kipling reistas kopen

Kipling reistassen weten vele mensen blij te maken. Jou ook? Op onze website vind je Kipling reistassen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Reistassen met en zonder wielen, wat het beste bij je past. 

Tips voor het kopen van een Kipling reistas

Waar let je op bij het kopen van een reistas? Over deze vraag kunnen wij u in een aantal stappen duidelijkheid verschaffen. Bij het kopen van een reistas moet u allereerst letten op het materiaal. De reistassen van Kipling zijn van nylon, waardoor de reistas lichter en goedkoper is. Ten tweede moet u letten op de sluiting van de reistas. Kipling reistassen sluiten met een rits en zijn niet voorzien van een slot. Wilt u uw reistas veilig in een bagageruim kunnen achterlaten? Dan kunt u ervoor kiezen om een los cijferslot te kopen. Tenslotte moet u op de handgrepen van de trolley reistas letten. Kipling reistassen op wielen zijn altijd voorzien van een trekstang en een stevige boven handgreep. Kipling weekendtassen zijn voorzien van stevige hengsels.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt