Menu

Castelijn en Beerens sleuteletuis

In 1945 gingen twee toegewijde vakmannen, Walter Castelijn (meesterstikker) en Marinus Beerens (meestersnijder) een samenwerking aan die lang zou duren en van hoge kwaliteit zou zijn. De sleuteletuis van Castelijn en Beerens zijn gemaakt van hoge kwaliteit Italiaanse leer. Op deze pagina shopt u diverse sleuteletuis van Castelijn en Beerens.

17 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Online Castelijn en Beerens sleuteletui kopen

Wilt u online een Castelijn en Beerens sleuteletui kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment sleuteletuis van Castelijn en Beerens uit onder andere de Gaucho, Vita en Canyon collectie. 

Castelijn en Beerens sleuteletui in cognac, bruin, zwart of andere kleur

Bent u op zoek naar een Castelijn en Beerens sleuteletui in het rood, bruin of zwart? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden sleuteletuis van Castelijn en Beerens aan in een aantal kleuren. Door de donkere kleuren krijgen de portefeuilles een klassieke uitstraling en passen ze perfect bij bijvoorbeeld een Castelijn en Beerens laptoptas. Snel navigeren:

Tips voor het kopen van een sleuteletui

Het kopen van een portefeuille kan een ingewikkeld proces zijn. Portefeuilles zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Castelijn en Beerens portefeuille gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe portefeuille. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Allereerst is het belangrijk om na te gaan waar u de sleuteletui voor gaat gebruiken. Puur en alleen als sleutelhanger? Dan kunt u gaan voor een sleuteletuis die alleen voorzien is van sleutelringen. Wilt u ook wat klein- of papiergeld bewaren in uw sleuteletui? Dan kunt u gaan voor een sleuteletui met een ritsvakje. Tenslotte is het belangrijk om te bepalen hoeveel sleutels u aan de sleuteletui wilt bevestigen. Wij hebben namelijk sleuteletuis van verschillende formaten en met een verschillend aantal sleutelringen in het assortiment.

Castelijn en Beerens sleuteletui veilig bestellen

U kunt uw Castelijn en Beerens sleuteletui bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Castelijn en Beerens verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste sleuteletui op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt