Menu

Kipling schoudertassen

Het merk Kipling staat voor betaalbare, sportieve, functionele tassen en andere lifestyle-benodigdheden. De ontwerpen van Kipling zijn gebaseerd op het vrolijke en avontuurlijke karakter van het boek Jungle Boek, geschreven door Rudyard Kipling. Dit speelse karakter komt terug in de bekende Kipling Monkey, die aan ieder ontwerp bevestigd is. Op deze pagina shopt u een ruim assortiment schoudertassen van dit vrolijke merk.

Online Kipling schoudertas kopen

Wilt u online een Kipling schoudertas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres! Wij hebben een zeer breed assortiment dames schoudertassen uit de Basic en Basic Plus LM collectie, variërend van schoudertassen voor dames tot grote schoudertassen. De schoudertassen van Kipling staan bekend om hun praktische indeling met voldoende opbergmogelijkheden voor al uw dagelijkse benodigdheden.

Kipling schoudertas zwart, rood, blauw of andere kleur

Bent u op zoek naar een Kipling schoudertas in het zwart, rood, blauw of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Kipling schoudertassen aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart, bruin of blauw tot lichte kleuren als beige, grijs en oranje.

Tips voor het kopen van een Kipling schoudertas

Waar let je op bij het kopen van een schoudertas? Over deze vraag kunnen wij u in een aantal stappen duidelijkheid verschaffen. Bij het kopen van een schoudertas moet u allereerst letten op de kwaliteit. De schoudertassen van Kipling zijn gemaakt van Nylon, waardoor ze stevig, licht en relatief goedkoop zijn. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de opbergmogelijkheden. De schoudertassen van Kipling bieden voldoende ruimte en meerdere ritsvakken en steekvakken. Tenslotte kunt u erop letten of de schoudertas een afneembare/verstelbare schouderband heeft zodat u de schoudertas ook crossbody kunt dragen.

Kipling schoudertas veilig bestellen

U kunt uw Kipling schoudertas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Twijfelt u over het kopen van een Kipling schoudertas? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt