Menu

Jost

Robuust, stijlvol en erg functioneel. Dat zijn de tassen van Jost. De Jost tassen bestaan uit duurzame, kwalitatieve tassen voor hem en voor haar. De rugtassen en tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jaren mee te gaan. Sinds de herfst van 2016 heeft het merk besloten om op een ander design en communicatiestrategie over te gaan, ook zo benieuwd? Kijk hieronder voor jouw robuuste en stijlvolle tas! 

5 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

OVER JOST

De tassencollectie van Jost bestaat uit allerlei modellen die te gebruiken zijn voor dagelijks gebruik naar werk of voor een dag shoppen in de tas. Bij Van Os tassen en koffers heeft Jost een collectie bestaande uit;

Back to the beginning

Dietmar Jost heeft sinds 2002 Jost gelanceerd als hip merk naast het merk Leonhard Heyden. De meeste tijdloze tassen en backpacks van Jost zijn gemaakt in Europa, om precies te zijn in Polen. Het materiaal van de tassen komt ook uit Europa van premium fabrikanten. In 2004 heeft Dietmat Jost zijn eerst vrouwen collectie gelanceerd. De opening van zijn eerste winkel vond plaats in 2007 in Berlijn.

XChange

The XChange bag is een van de belangrijkste lijnen binnen de collecties van Jost. Jost blijft innoveren door middel van verschillende materialen en modellen. De XChange bag kan op drie verschillende manieren gedragen worden. De tas kan gedragen worden als een rugtas, schoudertas of in de hand. Door alle vakken met ritsen en alle steekvakken aan de binnenkant van de tas is de functionaliteit van deze tas ook erg hoog! Wie wilt dat nou niet?

 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt