Menu

Jost

Robuust, stijlvol en erg functioneel, zo zijn de tassen van Jost het best te omschrijven. De collectie bestaat uit duurzame en kwalitatieve goede tassen voor hem en haar, gemaakt van een hoogwaardige materialen. Benieuwd naar de collectie van Jost? Kijk dan hieronder voor jouw robuuste en stijlvolle tas! 

5 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

OVER JOST

De tassencollectie van Jost bestaat uit allerlei modellen die te gebruiken zijn voor dagelijks gebruik naar werk of voor een dag shoppen in de tas. Bij Van Os tassen en koffers heeft Jost een collectie bestaande uit;

Dietmar Jost 

Dietmar Jost lanceerde in 2002 het merk Jost. Naast dit hippe en merk lanceerde hij ook merk Leonhard Heyden. De meeste tijdloze tassen en backpacks van Jost zijn gemaakt in Europa, om precies te zijn in Polen. Het materiaal van de tassen komt ook uit Europa van premium fabrikanten. In 2004 heeft Dietmat Jost zijn eerst vrouwen collectie gelanceerd. De opening van zijn eerste winkel vond plaats in 2007 in Berlijn.

XChange

The XChange bag is een van de populairste lijnen binnen de collecties van Jost. Jost blijft innoveren door middel van verschillende materialen en modellen. De XChange bag kan op drie verschillende manieren gedragen worden. De tas kan gedragen worden als een rugtas, schoudertas of in de hand. Door alle vakken met ritsen en alle steekvakken aan de binnenkant van de tas is de functionaliteit van deze tas onwijs hoog! Wie wilt dat nou niet?

 

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt