Menu

Herentassen

Op zoek naar een geschikte tas voor een man? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Op deze pagina vindt je verschillende herentassen die geschikt zijn voor alledaags gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schoudertas, polstas of crossbodytas. Een herentas is erg handig wanneer je ruimte tekort komt in broek- of jaszakken, aangezien deze tassen ervoor zorgen dat u extra opbergmogelijkheden krijgt. In deze tassen kan je allerlei belangrijke spullen meedragen zoals een telefoon, geld en in sommige gevallen zelfs een tablet. Naast de praktische functionaliteiten is een herentas natuurlijk ook te gebruiken als accessoire. Een herentas kan een alledaagse outfit een boost geven, waardoor het er net wat stoerder uitziet.

44 artikelen Filter kiezen

De voordelen van een herentas

Wat zijn de voordelen van een herentas?

  • Extra opbergmogelijkheden
  • Sommige modellen geschikt als tablettas
  • Anti diefstal
  • Ook te gebruiken als modeaccessoire

Herentas matchen

Naast de vele praktische kanten van een herentas, is het natuurlijk ook te gebruiken als stoer accessoire. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie leren herentas van een merk zoals Piquadro. Deze tassen kenmerken zich door de blauwe accenten en handige opbergmogelijkheden. Daarnaast zijn er herentassen van bijvoorbeeld Leonhard Heyden, met een vintage uitstraling. Door de verstelbare schouderband van deze tassen zijn ze geschikt voor allerlei momenten.  

Herentassen van merken zoals Piquadro en Leonhard Heyden

Wij hebben herentassen van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan tassen van Piquadro, Leonhard Heyden, My Lady en Jost. Voor bij iedere gelegenheid kunt u bij ons een geschikte herentas vinden. Benieuwd naar de herentassen collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Herentassen veilig betalen

U kunt uw herentas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt