Menu

XD Design

De missie van XD Design: Live More and Worry Less! XD Design geeft zakkenrollers geen enkele kans. Het Nederlandse merk ontwerpt namelijk sinds 2016 anti-diefstalrugzakken gemaakt van snijbestendig materiaal. Ze zijn perfect voor alledaags gebruik en één ding is zeker: jouw spullen worden niet gestolen. Dus van de supermarkt naar het bos; XD Design beschermt al jouw belangrijke spullen dag in dag uit. So look around, relax and enjoy the travel, we’ve got your back. 

2 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
2 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

OVER XD DESIGN 

Trots van Hollandse Bodem! Een rugzak waaruit niet gestolen kan worden; dat hebben praktisch denkende Nederlanders natuurlijk bedacht. Een rugzak waarvan je niet wist dat je die nodig had in je leven; hij staat bij ons hoog op ons verlanglijstje! 

Back to the beginning…

Wat begon als een klein, Nederlands merk is over de laatste jaren uitgegroeid tot een wereldwijd merk met locaties verspreid over heel de wereld. Ook in de design studio is het een mengelmoes van nationaliteiten wat iedere collectie de beste ontwerpen oplevert. De rugzakken worden gemaakt van snijbestendig materiaal en hebben allemaal verborgen ritssluitingen en geheime vakken. Jammer joh, zakkenrollers!  

XD Design streeft ernaar om al haar producten naar een hoger niveau te tillen door zich op zowel design als op praktische functies van de tas te focussen. XD Design noemt dat: betaalbare uniciteit. Zo. Dat willen wij wel. 

XD Design rugzakken bij Van Os

Natuurlijk kan je bij Van Os terecht voor zo’n geweldige XD Design rugzak. De rugzakken zijn te gebruiken als alledaagse rugzak, als werktas en je kunt hem meenemen op reis! Het maakt niet uit waar jij de rugzak voor gebruikt, jouw spullen blijven veilig. Shop bij ons de original, compact, bizz en urban rugzakken van XD Design. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt