Menu

Emily & Noah

Alle fashionista’s verzamelen! Emily & Noah is het perfecte merk voor de modieuze dames die het niet erg vinden om op te vallen. En opvallen doe je zeker met de IT-bags van Emily & Noah.  Het merk staat bekend om haar dynamische designs en mooie en opvallende vormen en kleuren. Wordt het een zilveren, metallic crossbodytas of een paarse met studs bedekte schoudertas? Het maakt niet uit wat je kiest, jouw tas wordt een zekere eyecatcher!

96 artikelen Filter kiezen

OVER EMILY & NOAH

 
Emily & Noah staat al sinds 1921 voor traditie, kwaliteit en voor een onafhankelijke ontwerptaal. Achter het merk zitten dan ook tassenliefhebbers met creatieve geesten. Het combineren van het traditionele met de trends van nu, is waar Emily & Noah goed in is. 

Back to the beginning…

Het begon dus allemaal in 1921. Emily & Noah is een private label van Meier Ledewaren maar staat zelfstandig als een huis! Het merk omschrijft haarzelf al vanaf het begin als trendy & tijdloos, casual & chic en discreet & opvallend. Dit doet zij door het gebruik van traditionele en geliefde tasvormen te combineren met spannende materialen, prints en designs. 

Emily & Noah bij Van Os

Ook bij Van Os vallen de tassen van Emily & Noah op duur haar opvallende kleuren, prints en materialen. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers voor modeliefhebbers, een echte musthave. Bij Van Os shop je de mooiste Emily & Noah tassen, rugzakken en niet te vergeten: werktassen. Want ja, op je werk mag je ook opvallen toch! Happy shopping! 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt