Menu

Piquadro

Piquadro is een van oorsprong Italiaans merk dat tech-design accessoires ontwerpt voor zakenreizigers. Het merk combineert edgy designs met slimme functionaliteiten. Een Piquadro tas is dé perfecte plek om jouw laptop in op te bergen wanneer je op reis bent. De ontwerpen zijn stijlvol en speels door de leuke, kleurige afwerkingen. Op deze pagina shop je de leukste koffers, portemonnees, tassen en werktassen van dit Italiaanse businessmerk.

63 artikelen Filter kiezen
63 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER PIQUADRO

Piquadro zet de eeuwenoude Italiaanse traditie van leerbewerking door, met een moderne en originele interpretatie. Piquadro combineert vakmanschap, hoge kwaliteit leer en aandacht voor detail met de drie onderscheidende waarden van het merk: design, functionaliteit en technologie. Piquadro is er voor de zakelijke reizigers die evenveel waarde hechten aan de buitenkant als de binnenkant van de koffer of tas.

Back to the beginning

Sinds 1987 is oprichter Marco Palmieri begonnen met het maken van producten van leer. Tien jaar hierna wordt het merk Piquadro op de markt gezet. Tassen gemaakt van Italiaans leer maar gecombineerd met handige technologie en functionaliteit. Gemaakt voor de moderne zakenvrouw/man die houdt van klassiek design en materiaal maar ook geeft om de functionliteit van een tas. 

Piquadro bij Van Os 

Bij Van Os tassen en koffers kunt u een breed assortiment Piquadro online kopen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie werktas, die het gebruik van het beste leer een luxe uitstraling hebben. Ook kunt u bij ons Piquadro koffers, tassen en portemonnees kopen. Snel navigeren:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt