Menu

Pylos59

De tassen van Pylos59 is een perfecte mix van kracht, praktisch nut en modern design, en dat alles voor een betaalbare prijs. Maar dat is niet alles, want deze tassen worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen, waardoor je niet alleen een stijlvolle tas hebt, maar ook een milieubewuste keuze maakt.

De collectie omvat een breed scala aan tassen, waaronder crossbodytassen, laptoptassen, rugzakken en schoudertassen. Of je nu op zoek bent naar een compacte tas voor alledaags gebruik of een ruime tas voor je laptop en andere benodigdheden.

29 artikelen Filter kiezen
29 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER PYLOS59

Over Pylos59 

Pylos59 biedt handgemaakte leren business tassen van hoge kwaliteit. Niet alleen praktisch en mooi maar ook duurzaam. In elke situatie zie je er stijlvol uit met deze functionele tassen. Pylos59 investeert constant in duurzame innovaties.

Certificeringen

Sinds oktober 2023 heeft Pylos59 een B Corp Certificering. Hiermee laat je als bedrijf zien dat je hoge standaarden hebt op gebied van duurzaamheid en transparantie. De kenmerkende voeringen zijn geproduceerd van gerecyclede PET flessen van Waste2Wear. Al het leer komt uit ‘Silver’ gecertificeerde looierijen (Leather Working Group). LWG heeft tot doel de leerindustrie duurzaam te veranderen met o.a. richtlijnen voor schonere productie zonder milieu kritische substanties, laag energie – en waterverbruik. Tot slot worden deze handgemaakte tassen geproduceerd in fabrieken met een SA8000 certificering. Dit is de hoogst haalbare certificeringsvorm die te bereiken is en garandeert geen kinderarbeid, goede salarissen, rechten (vakantie, normale werkuren etc) en een gezonde en veilige werkplek.

Pylos59 bij Van Os

Van Os tassen en koffers heeft exclusiviteit om Pylos59 te verkopen in Nederland en daar zijn we ontzettend trots op. De gedrevenheid waarmee zij duurzaamheid belangrijk maken is inspirerend. Of je een laptoptas, laptop rugzak of een cross-body tas zoekt, Van Os tassen en koffers heeft de gehele collectie online en in haar winkels. Door het ruime aanbod is de kans daarom groot dat je het artikel vindt waar je naar op zoek bent.  

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt