Menu

Pylos59

Innovatie, duurzaamheid, ethiek, zorg en passie zijn de sleutelwoorden die Pylos59 maken. Een cocktail die voor verantwoorde, stijlvolle tassen zorgen. Dat is al 30 jaar de missie van de familie die achter het merk zit. Met duurzame bronnen als Waste2Wear en LWG (Leather Working Group) en het SA8000 certificaat kan Pylos59 je verzekeren van een eerlijk product. Wij zijn daarom ook trots dat wij de exclusiviteit hebben gekregen om het in Nederland te verkopen.

OVER PYLOS59

Over Pylos59 

Pylos59 biedt handgemaakte leren business tassen van hoge kwaliteit. Niet alleen praktisch en mooi maar ook duurzaam. In elke situatie zie je er stijlvol uit met deze functionele tassen. Pylos59 investeert constant in duurzame innovaties. De kenmerkende voeringen zijn geproduceerd van gerecyclede PET flessen van Waste2Wear. Al het leer komt uit ‘Silver’ gecertificeerde looierijen (Leather Working Group). LWG heeft tot doel de leerindustrie duurzaam te veranderen met o.a. richtlijnen voor schonere productie zonder milieu kritische substanties, laag energie – en waterverbruik. Daarnaast worden deze handgemaakte tassen geproduceerd in fabrieken met een SA8000 certificering. Dit is de hoogst haalbare certificeringsvorm die te bereiken is en garandeert geen kinderarbeid, goede salarissen, rechten (vakantie, normale werkuren etc) en een gezonde en veilige werkplek.

Pylos59 bij Van Os

Van Os tassen en koffers heeft exclusiviteit om Pylos59 te verkopen in Nederland en daar zijn we ontzettend trots op. De gedrevenheid waarmee zij duurzaamheid belangrijk maken is inspirerend. Of je een laptoptas, laptop rugzak of een cross-body tas zoekt, Van Os tassen en koffers heeft de gehele collectie online en in haar winkels. Door het ruime aanbod is de kans daarom groot dat je het artikel vindt waar je naar op zoek bent.  

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt