Menu

Pylos59

Innovatie, duurzaamheid, ethiek, zorg en passie zijn de sleutelwoorden die Pylos59 maken. Een cocktail die voor verantwoorde, stijlvolle tassen zorgen. Dat is al 30 jaar de missie van de familie die achter het merk zit. Met duurzame bronnen als Waste2Wear en LWG (Leather Working Group) en het SA8000 certificaat kan Pylos59 je verzekeren van een eerlijk product. Wij zijn daarom ook trots dat wij de exclusiviteit hebben gekregen om het in Nederland te verkopen.

42 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Over Pylos59

Pylos59 en duurzaamheid zijn twee woorden die naadloos op elkaar aansluiten. Verantwoordelijkheid nemen om zo min mogelijk vervuilend te zijn is passend bij deze tijd. Wat tijdloos is, is het design van de tassen. Dit zorgt er, naast de kwaliteit, voor dat de tas lang mee kan!

 

Voor de moderne persoon

Remote werken, hybride of even op bezoek bij een businesspartner. In het hedendaagse werkklimaat is de laptop is jouw centrum van het werk dat je doet. De strak ontworpen tassen van Pylos59 zijn professionele manier om op pad te gaan.

 

Pylos59 bij Van Os

Van Os tassen en koffers heeft exclusiviteit om Pylos59 te verkopen in Nederland en daar zijn we ontzettend trots op. De gedrevenheid waarmee zij duurzaamheid belangrijk maken is inspirerend. Dat Pylos59 daarnaast de werkende mens op zijn wenken bedient met tijdloze tassen is ongelooflijk.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt