Menu

Decent

Je reis begint pas écht met een koffer van Decent. Koffers van dit merk zijn er in verschillende maten en kleuren, van handbagage formaat tot ruime 98 liter koffers. Opzoek naar een stevige koffer voor een mooie prijs? Dan zijn de Decent koffers een perfecte keuze voor jou! Decent staat namelijk bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Neem snel een kijkje op deze pagina voor diverse koffers.

44 artikelen Filter kiezen
44 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER DECENT

Een goede koffer vinden, is dat tegenwoordig nog moeilijk? Nee hoor, vooral niet met de koffers van Decent. Decent handbagage koffers zijn er in het hard en zacht, voor iedereen wat wils dus. Handbagage koffers zijn ideaal voor zakelijke reizigers of voor mensen die voor een kortere tijd naar hun droombestemming gaan. Gaat de reis toch iets verder en wil jij meer spullen meenemen? Geen probleem want Decent heeft ook genoeg grote koffers. Harde koffers zijn erg handig voor in het vliegtuig, al je spullen in de koffer zijn in dit geval goed beschermd tegen alle stoten die de koffer kan krijgen. Al ga je met de auto naar je vakantiebestemming is een zachte koffer voor jou misschien wel handig.

Hoogwaardige kwaliteit

Als je vaak van huis bent weet je hoe belangrijk het is om een kwalitatief goede koffer in je bezit te hebben. Tijdens je reis moet je er eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen dat er niks met de inhoud van je koffer gebeurd. Decent koffers gaan je daarbij helpen. Ze zijn namelijk voorzien van hoogwaardige kwaliteit en alle koffer en tassen zijn lichtgewicht.  

Stevig en kleurrijk

De koffers van Decent zijn naast stevig ook nog eens kleurrijk, en dat is erg handig! Een kleurrijke koffer zie je namelijk gemakkelijk op de bagageband. Zo kun je jouw koffer heel makkelijk terugvinden, dat scheelt een hoop irritatie he! Daarnaast zorgen de kleurrijke koffers ook voor wat extra vrolijkheid op de doorgaans wat saaie vliegvelden. Naast opvallende kleuren zoals blauw, roze en geel zijn er ook gewoon zwarte Decent koffers online verkrijgbaar. Maar ook hier verwerkt Decent vaak nog wat opvallende, kleurrijke details.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt