Menu

Decent

Je reis begint pas écht met een koffer van Decent. Koffers van dit merk zijn er in verschillende maten en kleuren, van handbagage formaat tot ruime 98 liter koffers. Opzoek naar een stevige koffer voor een mooie prijs? Dan zijn de Decent koffers een perfecte keuze voor jou! Decent staat namelijk bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Neem snel een kijkje op deze pagina voor diverse koffers.

28 artikelen Filter kiezen

OVER DECENT

Een goede koffer vinden, is dat tegenwoordig nog moeilijk? Nee hoor, vooral niet met de koffers van Decent. Decent handbagage koffers zijn er in het hard en zacht, voor iedereen wat wils dus. Handbagage koffers zijn ideaal voor zakelijke reizigers of voor mensen die voor een weekendje of kort weekendje naar hun droombestemming gaan. Gaat de reis toch iets verder en wil jij meer spullen meenemen? Geen probleem want Decent heeft ook meerdere soorten koffers die groot zijn. Harde koffers zijn erg handig voor in het vliegtuig, je spullen in de koffer zijn in ieder geval goed beschermd tegen alle stoten die de koffer kan krijgen. Al ga je met de auto naar je vakantiebestemming is een zachte koffer ook erg handig.

Hoogwaardige kwaliteit

Als je vaak van huis bent weet je hoe belangrijk het is dat je een kwalitatief goede koffer in bezit moet hebben. Tijdens je reis met je koffer moet je er eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen dat er niks met de inhoud van je koffer gebeurd. Decent koffers gaat je daarbij helpen want door de hoogwaardige kwaliteit en het lichtgewicht.

Stevig en kleurrijk

De koffers van Decent zijn naast stevig ook nog eens kleurrijk, en dat is erg handig! Een kleurrijke koffer valt namelijk goed op op de bagageband. Zo kan je je koffer nadat je geland bent heel makkelijk terugvinden, dat scheelt een hoop irritatie he! Daarnaast zorgen de kleurrijke koffers ook voor wat extra vrolijkheid op de doorgans wat saaie vliegvelden. Naast opvallende kleuren zoals blauw, roze en geel zijn er ook gewoon zwarte Decent koffers online verkrijgbaar. Ook hier verwerkt Decent vaak nog wat opvallende, kleurrijke details.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt