Menu

Thule

Het Zweedse merk Thule werd in 1942 opgericht. Sinds die tijd hebben zij er hun roeping van gemaakt om mensen dichterbij de wereld en dichterbij hun passie te brengen. Thule is een internationale groep mensen met een onderling gedeelde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Op deze pagina shop je diverse koffers, reistassen en rugzakken van dit Zweedse merk. Dit gebeurt maatschappelijk verantwoord door onder andere een bluesign® certificaat.

36 artikelen Filter kiezen
36 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Thule online kopen

Bij Van Os tassen en koffers kun je een breed assortiment Thule online kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stevige reistas of praktische laptoprugzak. De ontwerpen van Thule passen perfect bij een actieve en sportief leven. Snel navigeren:

Thule: Bring your life

Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Hierdoor krijg jij de vrijheid hebt om jouw actieve leven vorm te geven. Thule is overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of je je nu in de stad of in de natuur bevindt. 

Thule veilig online kopen

Je kunt Thule veilig online kopen bij Van Os tassen en koffers. Je bevindt je op onze webshop in een beveiligde omgeving. Van Os tassen en koffers heeft al sinds juni 2012 het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Alle betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende betaalmethodes zoals IDeal, Afterpay en Paypal.

Thule winkel Nederland

Wij verkopen Thule, naast online, ook in een aantal geselecteerde Thule winkels in Nederland. Je kunt online bij ieder Thule artikel de betreffende winkelvoorraad bekijken. Het kan voorkomen dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de weergegeven voorraad kan afwijken. Om zeker te zijn dat het gewenste artikel op voorraad is, raden wij je aan contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Heb je vragen over onze Thule collectie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt