Menu

Katwijk

Van Os tassen en koffers Katwijk

Van Os tassen en koffers heeft een gloednieuw pand in Katwijk aan de Voorstraat 15! Al sinds 5 mei 2003 dé specialist op het gebied van tassen en koffers in Katwijk. Je kunt onze vernieuwde winkel vinden aan de Voorstraat 15 in hartje centrum van Katwijk. Vlak om de hoek bij de Hema. Daar waar de Douglas huisde, daar huizen wij vanaf begin november.

Van Os tassen en koffers vind je eigenlijk door heel het land, maar wat wij nu zo leuk vinden aan onze winkel in Katwijk? Deze kustplaats heeft een heel eigen karakter! Je proeft direct de gemoedelijke sfeer en authenticiteit. Daarnaast kent onze Katwijkse winkel uiteenlopende klanten, van bekende gezichten tot jaarlijks (terugkerende) toeristen. Hoe leuk is dat! Katwijk is eigenlijk het grootste winkelcentrum direct aan zee. Ouderwetse gastvrijheid, maar met verrassende evenementen. Ideaal voor een dagje uit om strand en shoppen te combineren. 

Een shopper van Michael Kors of Guess, een schoudertas van Kipling, een Eastpak schooltas voor je zoon of dochter… je shopt bij ons de tas die bij jou past. Wij voorzien je natuurlijk graag van de nodige informatie over het materiaal en de stevigheid van de tas of rugzak. Ook op het gebied van reizen denken we graag met je mee. Ben je op zoek naar een koffer of reistas voor je vakantie? Dan kun je kiezen uit een scala aan merken zoals Samsonite, American Tourister, The North Face of SUITSUIT. Onze collega’s zullen je de oren van je hoofd vragen. Natuurlijk omdat we het leuk vinden om te horen waar je naar toe gaat, maar ook omdat onze deskundige collega’s zo precies kunnen inschatten wat voor koffer of reistas jij nodig hebt om stressvrij je vakantie tegemoet te gaan. 

Benieuwd naar onze ruime collectie? We ontmoeten je graag in onze winkel!

Onze winkel in Katwijk is vandaag gesloten.

adres

Voorstraat 15
2225 EK Katwijk

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13:00 uur-17:30 uur
Dinsdag 09:30 uur-17:30 uur
Woensdag 09:30 uur-17:30 uur
Donderdag 09:30 uur-21:00 uur
Vrijdag 09:30 uur-17:30 uur
Zaterdag 09:30 uur-17:00 uur
Zondag Gesloten

route

Uw postcode:
Selecteer een winkel:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt