Menu

Secrid

Secrid is Nederlands grootste merk op het gebied van pasjeshouders. Met stijlvolle ontwerpen houd jij compact je pasjes (en bij sommige varianten ook je briefgeld) bij je. Betalen met de pinpas blijft, ondanks de opkomst van betalen met de telefoon, nog verreweg de grootste betaalmethode. Verder zijn er nog tal van andere pasjes die voorlopig nog niet zullen verdwijnen. Een Secrid pasjeshouder is daarom onmisbaar. 

70 artikelen Filter kiezen
70 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER SECRID

Aan het eind van de jaren 90 zag Secrid een opvallende verandering plaatsvinden. Deze verandering vond echter op een onverwachtse plek plaats, namelijk in de broekzak. Binnen no time zijn we bijna volledig overgestapt van contant geld naar bankpassen. We dragen minder met ons mee, maar bij elkaar is het waardevoller dan ooit tevoren. Dat vraagt natuurlijk om een nieuw, kleiner soort portemonnee: een Secrid pasjeshouder. Ontdek bij Van Os tassen en koffers de brede Secrid collectie en vind jouw favoriet.

 

Veiligheid

Waardevolle spullen zijn vaak een prooi voor kwaadwillenden. Met een RFID bescherming op pasjeshouders wordt voorkomen dat jouw persoonlijke gegevens in verkeerde handen terechtkomen. RFID staat voor Radio-Frequency Identification en is een methode om van afstand gegevens op te slaan. Contactloos betalen is een voorbeeld van RFID technologie. RFID bescherming voorkomt dus bijvoorbeeld dat je niet contactloos betaald aan kwaadwillenden. Een ander voordeel van de Secrid pasjeshouders is dat zij ervoor zorgen dat je pasjes niet buigen.  

 

Variatie in producten

De kleinste pasjeshouders van Secrid zijn nog geen centimeter dik (!) en hebben een lengte en breedte van 9.6 en 6.3 cm. Deze kleine Secrid Cardprotector levert ondanks het formaat niet in op het gebied van veiligheid. Met de elastische Moneyband om deze Cardprotector kan je ook briefgeld of briefjes meenemen. Behoefte aan meer ruimte? De Miniwallet en Twinwallet bieden meer plek voor pasjes en briefgeld.  

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Secrid is een gecertificeerd B-Corp bedrijf, wat inhoudt dat Secrid sociaal en maatschappelijk verantwoord onderneemt. De aandacht van Secrid gaat primair uit naar de natuur en de werknemers. Leuk om te weten is dat Secrid gebruikmaakt van sociale werkplaatsen. Sterker nog, ze hebben de productieketen in Nederland opgezet!   

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt