Menu

Secrid

Aan het eind van de jaren 90 zag Secrid een opvallende verandering plaatsvinden. Deze verandering vond echter op een onverwachtse plek plaats, namelijk in de broekzak. Binnen no time zijn we bijna volledig overgestapt van contant geld naar bankpassen. We dragen minder met ons mee, maar bij elkaar is het waardevoller dan ooit tevoren. Dat vraagt natuurlijk om een nieuw, kleiner soort portemonnee: een Secrid pasjeshouder. Ontdek bij Van Os de brede Secrid collectie en vind jouw favoriet. 

49 artikelen Filter kiezen

OVER SECRID

Een betere wereld begint met een pocket sized essential in je broekzak. Met een Secrid pasjeshouder sluit je naadloos aan bij het moderne tijdperk waarin steeds meer met alleen bankkaarten wordt betaald. Enkele voordelen van een Secrid pasjeshouder zijn dat jouw pasjes niet meer zullen buigen, ze zijn RFID-beschermd en hij past overal in. Stop hem in je broekzak, in je tas of draag hem in je hand. Hij mag best gezien worden! 

Back to the beginning

Het begon voor Secrid allemaal in de jaren 90 als ontwerpbureau onder de naam Spirid. Toen al zagen de ontwerpers de verschuiving van contant geld naar betaalkaarten. Daar moest natuurlijk een nieuw soort portemonnee voor op de markt komen. En zo gezegd is zo gedaan: in 1997 introduceerde Secrid haar eerste wallet voor pasjes, de Secrid Bodycard. 

Fast forward naar het jaar 2009. In deze tijd was de leerindustrie bijna verdwenen in lageloonlanden. Secrid besloot het heft in eigen handen te nemen en bracht de productie van kleinlederwaren terug naar Nederland. Met groot succes; tot op de dag van vandaag worden alle producten van Secrid nog steeds op Hollandse bodem geproduceerd. Voor Secrid gaat dat zelfsprekend gepaard met een grote zorg voor kwaliteit, mensen en milieu. 

Secrid bij Van Os 

Van Os verkoopt pasjeshouders van Secrid in alle soorten en kleuren. Ga je voor een strak design of juist voor een pasjeshouder met motief? Of is een borduursel misschien wel helemaal jouw ding? Het is aan jou!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt