Menu

By LouLou portemonnees

By LouLou brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie accessoires voor vrouwen. Het begon voor het Nederlandse merk allemaal in 2010 met één portemonnee, geïnspireerd op het Parijs van de jaren ’50. Met oog voor detail en een neus voor kwaliteit hult by LouLou slimme designs in een stijlvol jasje van leer. Zo heeft u altijd alles bij de hand om ‘effortless chic’ op pad te gaan. Op deze pagina shopt u allerlei soorten portemonnees van by LouLou.

83 artikelen Filter kiezen
83 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online by LouLou portemonnee kopen

Wilt u online een by LouLou portemonnee kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment portemonnees van by LouLou uit onder andere de Vintage Croco of Space collectie. De portemonnees van by LouLou  staan bekend om de designs die geïnspireerd zijn op het Parijs uit de jaren ‘50.

By LouLou portemonnee in zwart, bruin of grijs

Bent u op zoek naar een by LouLou portemonnee met in het zwart, bruin, grijs of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden by LouLou portemonnees aan in zeer diverse kleuren, van donkere kleuren zoals zwart, bruin tot lichtere kleuren zoals beige en roze.

Tips voor het kopen van een portemonnee

Het kopen van een portemonnee kan een ingewikkeld proces zijn. Portemonnees zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een by LouLou portemonnee gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe portemonnee. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Een groot voordeel van by LouLou dames portemonnees, is dat ze een polsbandje hebben. Hiermee kunt u de portemonnee aan speels uw pols laten hangen. Deze polsbandjes zijn ook afneembaar, dus als u hem niet gebruikt, zit het ook niet in de weg. By LouLou portemonnees bevatten daarnaast voldoende opbergmogelijkheden voor diverse pasjes en munt- en briefgeld. Met een by LouLou portemonnee loopt u er niet alleen heel stylish bij, ze zijn ook nog eens erg handig.

By LouLou portemonnee veilig bestellen

U kunt uw by LouLou portemonnee bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een by LouLou verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste by LouLou portemonnee op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt