Menu

Schoolaccessoires

Bent je op zoek naar een pennenetui die past bij de huidige of nieuwe schooltas van jou of je kind? Op deze pagina vind je pennenetuis van diverse merken zoals Dakine en Eastpak. Een etui is een onmisbaar accessoire voor iedere basis- en middelbare scholier en misschien zelfs voor studenten. In een pennenetui zijn diverse schoolaccessoires op te bergen. Denk hierbij aan pennen, potloden, een geodriehoek en een passer. 

Voordelen van een pennenetui

Wat zijn de voordelen van een pennenetui?

  • Opbergmogelijkheden voor alle schoolaccessoires
  • Makkelijk te matchen met een schooltas
  • Geen losse schoolaccessoires in de schooltas
  • Schoolaccessoires minder snel kwijt of stuk

Pennenetui matchen

Het is leuk om een etui te matchen met de schooltas van uw kind. Ieder kind heeft een andere mening over hoe een schooltas eruit moet zien. Sommige kinderen geven de voorkeur aan een schooltas in een basic kleur zoals zwart, grijs of donkerblauw. Andere kinderen geven de voorkeur aan een schooltas in een opvallende kleur zoals geel, roze of paars. Welke voorkeur uw kind ook heeft, bij Van Os tassen en koffers kunt u de geschikte bijpassende etui vinden. Wij hebben voor iedere schooltas wel een bijpassende pennenetui.

Pennenetui van merken zoals Eastpak en Dakine

Wij hebben pennenetuis van verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een etui van merken zoals Eastpak en Dakine. Benieuwd naar de pennenetui collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Schoolaccessoires veilig betalen

U kunt uw schoolaccessoires bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt