Menu

Eastpak schooltassen

Het begon voor Eastpak allemaal in 1952 toen de Eastern Canvas Products, Inc. duffels en rugzakken begon te maken voor het Amerikaanse leger. Eastpak is met haar schooltassen inmiddels niet meer weg te denken uit de middelbare scholen in Nederland. Vooral de Eastpak Padded Pak’r is een echte klassieker die bijna iedereen wel eens gezien of gedragen heeft. Op deze pagina shopt u diverse schooltassen van Eastpak.

54 artikelen Filter kiezen
54 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online Eastpak schooltassen kopen

Wilt u online een Eastpak schooltas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment van alle populaire schooltassen van Eastpak online en in de winkels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Padded Pak'r (EK620), de Out of Office (EK767) en de Evanz (EK221). Snel navigeren:

Eastpak schooltas in zwart, grijs, blauw of andere kleur

Bent u op zoek naar een Eastpak schooltas in het zwart, grijs, blauw of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden schooltassen van Eastpak aan in een groot aantal donkere en lichte kleuren. Een Eastpak rugzak met een donkere kleur is gemakkelijk te combineren met iedere outfit en heeft een strakke uitstraling. Eastpak rugzakken met een fel kleurtje vallen lekker op en kunnen iedere standaard outfit een boost geven. 

Tips voor het kopen van een schooltas

Het kopen van een schooltas kan een ingewikkeld proces zijn. Schooltassen zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Eastpak schooltas gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe schooltas. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of u een laptop gaat vervoeren in de tas. Zo ja, kunt u het beste voor een Eastpak laptoprugzak kiezen. Zo niet, kunt u ook voor een standaard Eastpak rugzak gaan. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoeveel boeken/documenten u in de tas gaat vervoeren. Moet de tas bijvoorbeeld geschikt zijn voor een middelbare scholier? Dan is een groot formaat uit de Provider of Pinnacle serie aan te raden. Hier passen namelijk naast boeken ook nog gemakkelijk schriften en een lunchpakket in.

Eastpak schooltas veilig bestellen

U kunt uw Eastpak schooltas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Eastpak verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste schooltas op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt