Menu

Paraplu's

Paraplu’s zijn tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar en de kwaliteit is zeer uiteenlopend. Wij wonen nou eenmaal in een land waar het veel en vaak regent. Daarom voorkomt een investering in een goede paraplu veel irritatie en ellende. Wij hebben niet alleen paraplu's die tegen flinke wind bestand zijn, maar ook nog eens met mooie kleuren en leuke printjes! 

58 artikelen Filter kiezen

Voordelen van een paraplu

Het is geen slecht idee om te investeren in een paraplu van goede kwaliteit, aangezien het in Nederland nogal vaak regent. Uiteraard is de belangrijkste functie van een paraplu dat hij u droog houdt als het regent. Daarnaast zijn er paraplu’s die voornamelijk als mode item worden gebruikt, bijvoorbeeld tijdens een bruiloft. Ook zijn er paraplu’s van Senz die bestand zijn tegen bijna iedere storm die in Nederland kan voorkomen. Houdt bij het kopen van een paraplu dus altijd in gedachten waar u de paraplu voor gaat gebruiken, dan is de kans groot dat u bij ons de juiste paraplu vindt.

Wat zijn de voordelen van een paraplu?

  • Houdt u droog tijdens een regenbui
  • Is ook te gebruiken als mode item
  • Senz paraplu’s zijn geschikt tegen stormwinden tot 100 km/h

Senz stormparaplu’s

De paraplu’s van Senz spelen met aerodynamica. Hierdoor kunnen sommige modellen winden van wel 100 km/h weerstaan. De stormparaplu’s van Senz zijn getest in windtunnels, met F1 auto’s en zelf tijdens een parachutesprong. De Senz stormparaplu is bekroond met de belangrijkste designprijzen wereldwijd. Naast de functionele eigenschappen zijn Senz stormparaplu’s elegant en verkrijgbaar in vele trendy kleuren en designs.

Paraplu’s van merken Senz en Knirps

Wij hebben paraplu’s van een aantal merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een paraplu van merken zoals Senz, Knirps en Impliva. Benieuwd naar de paraplu collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Paraplu’s veilig betalen

U kunt uw paraplu bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt