Menu

Paraplu's

Paraplu’s zijn tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar en de kwaliteit is zeer uiteenlopend. Wij wonen nou eenmaal in een land waar het veel en vaak regent. Daarom voorkomt een investering in een goede paraplu veel irritatie en ellende. Wij hebben niet alleen paraplu's die tegen flinke wind bestand zijn, maar ook nog eens met mooie kleuren en leuke printjes! 

12 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Voordelen van een paraplu

Het is geen slecht idee om te investeren in een paraplu van goede kwaliteit, aangezien het in Nederland nogal vaak regent. Uiteraard is de belangrijkste functie van een paraplu dat hij u droog houdt als het regent. Daarnaast zijn er paraplu’s die voornamelijk als mode item worden gebruikt, bijvoorbeeld tijdens een bruiloft. Ook zijn er paraplu’s die bestand zijn tegen een sterke windkracht die in Nederland kan voorkomen. Houdt bij het kopen van een paraplu dus altijd in gedachten waar u de paraplu voor gaat gebruiken, dan is de kans groot dat u bij ons de juiste paraplu vindt.

Wat zijn de voordelen van een paraplu?

  • Houdt u droog tijdens een regenbui
  • Is ook te gebruiken als mode item
  • Stormparaplu’s zijn geschikt tegen stormwinden van hoge snelheid

Paraplu’s van merken Senz en Knirps

Wij hebben paraplu’s van een aantal merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een paraplu van merken zoals Senz, Knirps en Impliva. Benieuwd naar de paraplu collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt