Menu

Portemonnees

Vind hier jouw favoriete portemonnee of pasjeshouder. Je hebt keuze uit honderden dames- en herenportemonnees, pasjeshouders en zelfs kinderportemonnes van meer dan 30 merken zoals Loulou Essentiels, Michael Kors, dR Amsterdam en Secrid. Perfect voor jezelf of om cadeau te doen!

638 artikelen Filter kiezen
638 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Verschillende soorten portemonnees

Pasjeshouders, grote damesportemonnees, kleine portefeuilles en sleuteletuis zijn verschillende soorten portemonnees met elk hun eigen voordelen. Binnen deze categorieën vind je ook verschillende stijlen: portemonnees met een volwassen look of portemonnees die heel erg fashion gericht zijn. Wij hebben een breed assortiment portemonnees, bestaande uit dames portemonnees, heren portemonnees, pasjeshouders en kinderportemonnees. Onze portemonnees zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten en kleuren. Door het ruime aanbod is de kans groot dat u de portemonnee vindt waar u naar op zoek bent. U kunt onder meer de volgende merken bekijken om uw nieuwe portemonnee te vinden:

 

Pasjeshouders

Steeds meer wordt er met de pas betaald. Ook lidmaatschappen, kortingspasjes en dergelijken komen in pasjesvorm (al gaan deze ook regelmatig digitaal tegenwoordig). Contant geld komt minder voor en dat leidt tot overbodige ruimtes in je portemonnee. Pasjeshouders zijn kleiner en nemen minder ruimte in beslag. 

 

Portemonnees

In Duitsland is contant geld nog altijd belangrijker dan pinbetalingen. Een reden hiervoor is dat men vindt dat de uitgave overzichterlijker maakt. Wanneer contant geld nog een duidelijke rol speelt in je dagelijkse leven, kan je kiezen kiezen voor een portemonnee. 

 

Portefeuilles

Het verschil tussen portemonnees en portefeuilles is terug te vinden in de oorsprong van de woorden. Portemonnee betekent vrij vertaald het meenemen van geld en portefeuille het meenemen van briefgeld. De portefeuille is daarom doorgaans wat groter dan een portemonnee met een groot vak voor papier.

 

Sleuteletuis

Het opbergen van sleutels zorgt ervoor dat ze geen schade kunnen aanrichten in het vak waar je ze bewaard. Kies daarom voor een sleuteletui!

 

Met keus uit ruim 30 top merken is er bij Van Os tassen en koffers voor elk wat wils. Wij hebben portemonnees in allerlei soorten, maten en kleuren. Van een leren portefeuille tot een mooie dames portemonnee in de laatste modekleuren. Bij Van Os tassen en koffers vindt u altijd de portemonnee die u zoekt!
 

Portemonnees in de uitverkoop

Op zoek naar portemonnee in de sale? Neem dan eens een kijkje op onze portemonee outlet pagina. Daar vindt u allerlei portemonnees zoals dames portemonnees, heren portemonnees, portefeuilles en kinderportemonnees in de uitverkoop. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe portemonnees in de sale? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U blijft dan ook direct op de hoogte van de laatste trends op het gebied van portemonnees. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt