Menu

Tassenaccessoires

Op zoek naar een accessoire om uw tas mee te upgraden? Dan bent u op de juiste pagina belandt. Hier vindt u namelijk allerlei soorten tassenaccessoires van diverse merken. Bij een tassenaccessoire kunt u bijvoorbeeld denken aan een handige bag in bag. Een bag in bag is vooral erg handig als u meerdere tassen tegelijkertijd gebruikt. U kunt in een bag in bag allerlei essentials doen zoals make-up en andere toiletspullen. Daarnaast zorgt een bag in bag ervoor dat deze spullen niet door de hele tas slingeren. Naast bag in bags vindt u op deze pagina schouderbanden van diverse merken, die u los kunt kopen en vervolgens kun bevestigen op uw tas. Tenslotte vindt u hier diverse accessoires van het merk O Bag, die u kunt gebruiken om uw O Bag tas te customizen.

3 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
3 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

De voordelen van tassenaccessoires

Wat zijn de voordelen van tassenaccessoires?

  • Met een bag in bag al uw essential altijd bij de hand
  • Met een bag in bag nooit meer een rommel in uw tas
  • Losse schouderbanden om uw tas te customizen
  • O Bag accessoires om uw tas te customizen

Tassenaccessoire matchen

Een tassenaccessoire zoals een bag in bag is prima te matchen met diverse tassen. Zo zijn de bag in bags van MYOMY bijvoorbeeld heel goud te combineren met de tassen van ditzelfde merk. Daarnaast zijn er bag in bags in neutrale kleuren zoals zwart. Deze bag in bags zijn met iedere tas goed te combineren. De accessoires van O Bag zijn ook prima met elkaar te matchen, aangezien ze allemaal in dezelfde stijl ontworpen zijn. Door middel van deze accessoires kunt u uw tas echt eigen maken.

Tassenaccessoires van merken zoals MYOMY en O Bag

Wij hebben tassenaccessoires van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan accessoires van MYOMY, O Bag, My Lady en Xworks. Voor bij iedere gelegenheid kunt u bij ons een geschikte tassenaccessoire vinden. Benieuwd naar de tassenaccessoire collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Tassenaccessoires uitverkoop

Bent u op zoek naar een tassenaccessoires in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze tassenaccessoires sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u tassenaccessoires van allerlei bekende merken zoals O Bag.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt