Menu

Secrid Twinwallet

Een Secrid Twinwallet beschermt uw pasjes tegen het uitlezen van gegevens. Een Secrid Twinwallet is gemaakt van massief aluminium en Europees leer en weegt 120 gram. U heeft trapsgewijs bereik tot uw pasjes en de Secrid Twinwallet is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een Secrid Twinwallet  kunt u gemakkelijk, veilig en compact uw pasjes opbergen. Op deze pagina vindt u verschillende Secrid Twinwallets.

16 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
16 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Waarom een Secrid Twinwallet?

In een Secrid Twinwallet kunt u pasjes en briefgeld compact en in stijl opbergen. De Cardprotectors beschermen de belangrijkste pasjes tegen buigen, breken en het uitlezen van gegevens. De nieuwe bankpassen, creditcards en ID kaarten zijn uitgerust met RFID chips en antennes en dat maakt draadloze communicatie mogelijk (RFID). Dit heeft veel voordelen maar zeker ook nadelen. Vanaf meters afstand kunnen de kaarten worden geactiveerd, gescand en geskimd. Door een Secrid Twinwallet kan dit voorkomen worden.

Secrid Twinwallet: de binnenkant

In een Secrid Twinwallet passen 12 vlakke kaarten, of 8 kaarten met verdikte letters, bankbiljetten, visitekaartjes en 4 extra passen. Als u een pasje wilt gebruiken komen ze er trapsgewijs uit, zodat het overzichtelijk blijft. Een Secrid Twinwallet kun je openklappen om bij de rest van de inhoud te komen.

Secrid Twinwallet in verschillende kleuren

Een Secrid Twinwallet is 10,2 centimeter hoog, 7 centimeter breed en 2,5 centimeter diep. Secrid Twinwallets zijn er in verschillende kleuren. Afhankelijk van uw interesses kunt u bepalen welke Secrid portemonnee voor u het meest geschikt is. Twijfelt u over de geschiktheid van een portemonnee? Kom dan eens langs in één van onze 31 winkels, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar het juiste Secrid Twinwallet product. Snel navigeren:

Secrid Twinwallet in de uitverkoop

Secrid Twinwallets komen bij Van Os tassen en koffers helaas nooit in de uitverkoop terecht. Wilt u toch een portemonnee of pasjeshouder uit de sale? Neem dan eens een kijkje op de portemonnee sale pagina. Op deze pagina shopt u allerlei portemonnees van topmerken voor een aantrekkelijke prijs.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt