Menu

17/11/2020

#DecemberCadeauTips

 

De gezelligste maand van het jaar is weer bijna aangebroken! In december zijn de dagen kort, is het weer koud en kruipen we lekker onder een warme deken met een kopje warme chocolademelk. Het is ook de maand waar we met z’n allen Sinterklaas en Kerst vieren. Dit jaar anders dan normaal door de huidige omstandigheden. We willen elkaar meer dan ooit opzoeken en liefde en warmte met elkaar delen. Om toch jouw liefde voor je vrienden of familie te kunnen delen hebben wij onze top 8 december cadeau tips uitgelicht, zodat jij de meest speciale personen in jouw leven ook in deze tijd extra te kunnen verrassen!

 

1. Estella Bartlett – Bijoux doosje

Sieraden staan bekend als items die perfect zijn om als cadeau te geven. Maar waar berg je al deze mooi sieraden op? Laat ons nieuwe merk Estella Bartlett nou net super leuke sieradendoosjes hebben die perfect zijn om als cadeau te geven. Deze schattige doosjes hebben een kleiner formaat waardoor ze niet zoveel ruimte innemen. Een perfect item om jouw belangrijkste of dagelijkse sieraden netjes in op te bergen. Juist door het compacte formaat zijn deze sieradendoosjes ook perfect om mee op reis te nemen! Weet jij al iemand die je hiermee kan verrassen? Hieronder hebben wij de leukste Estella Bartlett sieradendoosjes uitgelicht! 

               

   Bekijk dit artikel            Bekijk dit artikel               Bekijk dit artikel                Bekijk dit artikel

 

2. Secrid – Pasjeshouder bruin

Met een Secrid heb je al jouw pasjes, briefgeld en bonnetjes op één plek zonder dat het veel ruimte inneemt in jouw tas. De pasjeshouders van Secrid zijn namelijk erg compact en kunnen zelfs gemakkelijk opgeborgen worden in je broekzak. Door het slimme systeem heb jij met één klik toegang tot al jouw pasjes. Bovendien is er ook een speciaal vak voor briefgeld of bonnetjes. Als de Secrid verder opengeklapt wordt heb je nog meer mogelijkheden om je pasjes in op te bergen. Ken jij iemand die altijd met veel pasjes rondloopt? Bekijk dan hieronder onze selectie van onze favoriete Secrid pasjeshouders.

 

               

      Bekijk dit artikel          Bekijk dit artikel               Bekijk dit artikel           Bekijk dit artikel

 

 

3. Orbitkey – Sleuteletui navy blauw

Veel sleutels op zak hebben is voor veel mensen erg herkenbaar. Met deze handige Orbitkey kan je jouw sleutels veilig opbergen en beschermen tegen krasjes. Bovendien zitten al jouw sleutels op 1 plek en kan je zelfs nog andere sleutels aan de Orbitkey bevestigen, zoals je autosleutel. Wat extra leuk is, is dat je jouw Orbitkey kan upgraden met allerlei handige tools. Zo kan je de Orbitkey upgraden met een USB of een flessenopener. Handig voor de vrijdagmiddag borrel! Benieuwd naar onze Orbitkeys? Wij hebben hieronder voor jou een selectie gemaakt.

 

               

Bekijk dit artikel             Bekijk dit artikel             Bekijk dit artikel              Bekijk dit artikel 

 

4. SO. – Rits portemonnee rood 

Compact, maar tegelijkertijd hartstikke ruim! Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch hebben wij hier deze SO. Portemonnee die aan al jouw verwachtingen voldoet. Deze portemonnee is namelijk hartstikke slim ontworpen, waardoor je enorm veel opbergmogelijkheden hebt voor zowel pasjes, brief- en muntgeld zonder dat het impact heeft op formaat van de portemonnee. En het allerbeste hebben we nog niet eens genoemd. Deze portemonnee kost namelijk maar €10 euro! Perfect als schoencadeau of als cadeau bij het lootjes trekken.  

                       

    Bekijk dit artikel           Bekijk dit artikel            Bekijk dit artikel             Bekijk dit artikel 

 

5. Orbitkey – Clip tan Cognac

Ben jij of ken jij iemand die zijn sleutels altijd kwijt is? Dan is een Orbitkey Clip hét perfecte cadeau om te krijgen en om te geven! Je kan jouw sleutels gemakkelijk aan de ring bevestigen. Vervolgens kan je de Orbitkey aan jouw tas of riem hangen door de handige haak. Extra leuk, als je al een Orbitkey hebt dan kan je de ring er gemakkelijk afhalen en vervolgens je eigen Orbitkey aan de Clip bevestigen. Bekijk hieronder onze Orbitkey Clip en wie weet kan je er iemand binnenkort erg blij mee maken!

 

    Bekijk dit artikel

 

 

6. Valentino handbags -  riem round

De riemen van Valentino zijn echte statement pieces en worden vaak gebruikt als accessoire om jouw outfit mee af te stijlen. Een mooie riem kan jouw outfit echt die finishing touch geven. De riemen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en bovendien kan je ook nog kiezen tussen goud- of zilverkleurige details. Ken jij een echte fashionista die dolblij zou worden van zo’n mooie riem? Bekijk dan hieronder de prachtige Valentino riemen.

               

   Bekijk dit artikel             Bekijk dit artikel             Bekijk dit artikel             Bekijk dit artikel

 

7. Rains – washbag zwart

Een handige toilettas komt altijd van pas! Of je nou een weekendje weg gaat of een langere reis gaat maken, je wil jouw toiletartikelen netjes opbergen. Deze stijlvolle toilettas van Rains heeft een strak ontwerp en is net zoals hun tassen gemaakt van waterafstotend materiaal. Handig voor op de camping als je door de stromende regen naar buiten moet om je op te frissen in het sanitair gebouw. Heeft een vriend, vriendin of familielid plannen om na Corona weer te gaan reizen? Dan is deze toilettas hét perfecte cadeau! Bekijk hem hieronder.

    Bekijk dit artikel

 

8. Davidts- Bijoux doos hart

Ook Davidts heeft sieradendoosjes die super leuk zijn om te geven als cadeau! Ook deze sieradendoosjes hebben een compact formaat waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn, maar ook thuis niet veel ruimte innemen. Met verschillende vakjes voor ringen, oorbellen en kettingen kan je jouw belangrijkste sieraden hier gemakkelijk in opbergen. Een leuke extra is dat dit doosje ook een spiegel heeft in de vorm van een hartje, super cute! Bekijk hieronder de mooie sieradendoosjes.

              

    Bekijk dit artikel           Bekijk dit artikel              Bekijk dit artikel           Bekijk dit artikel


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt