Menu

Orbitkey

De missie van het van oorsprong Nederlandse merk Orbitkey is ‘om mooie en praktische oplossingen te creëren voor het opbergen van sleutels’. Orbitkey is op zoek naar oplossingen waar je mee gezien mag worden: stylish en functioneel in één. De slogan van Orbitkey luidt niet voor niets ‘Love your keys!’. Orbitkey is uniek. Ontworpen om je sleutels te beschermen en meerdere sleutels eenvoudig op te bergen. Op deze pagina shopt u Orbitkey sleuteletuis in diverse kleuren, evenals een aantal Orbitkey accessoires.

32 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

LOVE YOUR KEYS

De slogan van Orbitkey is Love your keys en dat is terug te vinden in de revolutionaire ontwerpen. Orbitkey is geruisloos. Perfect voor sportievelingen en voor diegene die een hekel hebben aan rinkelende sleutels. Daarnaast is Orbitkey krasvrij. De hoge kwaliteit en zachte grip voorkomen dat sleutels krassen achterlaten waar u ze niet wilt hebben. Met een Orbitkey transformeren sleutels in een stijlvol georganiseerde bundel.

Back to the beginning

In 2013 ontstond het idee voor de Orbitkey, nadat 5000 mensen dit idee steunden na een crowdfundingsactie van dertig dagen ging het merk van start. Je sleutels op zo'n manier meenemen dat iedereen het mag en zelfs ook wilt zien. Geen grote lompe sleutelbossen meer en ook geen beschadigingen op je andere essentials. Door de Orbitkey neem je je sleutels op een gemakkelijke en stijlvolle manier mee. 

Orbitkey bij Van Os

Bij Van Os tassen en koffers kunt u een breed assortiment Orbitkey online kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Orbitkey uit de Leather, Active of Canvas collectie. Snel navigeren:

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt