Menu

Orbitkey

De missie van het van oorsprong Nederlandse merk Orbitkey is: een om mooie en praktische oplossingen te creëren voor het opbergen van sleutels: stylish en functioneel in één. De slogan van Orbitkey luidt dan ook niet voor niets ‘Love your keys!’. Orbitkey is een uniek merk dat de mooiste ontwerpen maakt om al jouw sleutels te beschermen. Op deze pagina shop je een ruime collectie Orbitkey sleuteletuis in diverse kleuren. 

31 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
31 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

LOVE YOUR KEYS

De slogan van Orbitkey is ‘Love your keys’ en dat is terug te vinden in de revolutionaire ontwerpen. Orbitkey is geruisloos. Perfect voor sportievelingen en voor diegene die een hekel hebben aan rinkelende sleutels. Daarnaast is Orbitkey krasvrij. De hoge kwaliteit en zachte grip voorkomen dat sleutels krassen achterlaten waar je ze niet wil hebben. Met een Orbitkey transformeren sleutels in een stijlvol georganiseerde bundel.

Back to the beginning

In 2013 ontstond het idee voor de Orbitkey, nadat 5000 mensen dit idee steunden na een crowdfundingsactie van dertig dagen ging het merk van start. Je sleutels op zo'n manier meenemen dat iedereen het mag en zelfs ook wil zien. Geen grote lompe sleutelbossen meer en ook geen beschadigingen op je andere essentials. Door de Orbitkey neem je je sleutels op een gemakkelijke en stijlvolle manier mee. 

Orbitkey bij Van Os

Bij Van Os tassen en koffers kun je een breed assortiment aan Orbitkey’s online kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Orbitkey uit de Leather, Active of Canvas collectie. Snel navigeren:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt