Menu

12/03/2024

De SS24 Tassentrends Deel 2

Het grootste mode-evenement van het jaar is weer achter de rug en zoals altijd zijn er talloze nieuwe trends gespot op de catwalk. In onze vorige blog hebben we twee opvallende modetrends onder de loep genomen. Glitter en glam, vooral in zilveren tinten, waren niet te missen. Ook doorgestikte jassen en tassen waren een absolute favoriet. Heb jij al toegegeven aan deze quilted pleasure? Eén ding is zeker, je bent zeker niet de enige!

Maar wacht, er is meer, zoveel meer om je fashionhart sneller te laten kloppen! Naast de quilted bags en metallic tassen hebben we nog meer trendsetters gespot op de catwalks. Zit je op het puntje van je stoel? Nou, haal je notitieblok er maar gauw bij, want we gaan je de volgende trends op een gouden dienblad presenteren!

TREND 3: FIFTY SHADES OF RED

Rood was dé kleur op de catwalk dit seizoen en dat geldt ook voor tassen. Van dieprood tot felrood, er zijn talloze tinten om uit te kiezen. Deze trend is perfect voor vrouwen die graag willen opvallen en zelfvertrouwen uitstralen. Een rode tas kan een geweldige eyecatcher zijn bij elke outfit. Draag hem als een statement piece bij een verder neutrale look of combineer hem met andere rode accenten voor een gedurfde monochrome stijl. Of je nu kiest voor een kleine schoudertas of een ruime shopper, met deze trend maak jij gegarandeerd indruk. Bekijk hier onze rode tassencollectie.

TREND 4: CARGO COUTURE

Als je dacht dat cargo broeken alleen geschikt waren voor casual outfits, dan heb je het mis. Cargo couture verovert namelijk ook de wereld van tassen! Ontwerpers hebben zich laten inspireren door utilitaire stijlen en hebben deze vertaald naar trendy handtassen met veel zakken en riemen. Deze functionele en toch stijlvolle tassen bieden genoeg ruimte om al jouw essentials mee te nemen, zonder in te leveren op fashion. Combineer ze met een stoere outfit voor een edgy look. Inspiratie nodig? Bekijk hier onze Núnoo collectie.

Heb jij al een killer zomerlook in je hoofd? Houd 'm vast, maar wees niet bang om jezelf te verrassen met nóg meer stijlvolle ideeën. Stay tuned, want de volgende keer onthullen we de laatste twee SS24 trends. Benieuwd? Houd dan vooral onze nieuwsbrieven en socials in de gaten, want daar gebeurt het allemaal!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt