Menu

Núnoo

De Núnoo Helena crossbodytassen zijn immens populair! De twee voorvakjes en de hardware vormen een gouden formule door hun stoere look. Núnoo weet vele varianten te maken op deze basis. Andere series van Núnoo hebben ook de sterke uitstraling en zijn daarom echte musthaves.  

42 artikelen Filter kiezen
42 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Over Núnoo

Het accessoire merk Núnoo is in 2015 opgericht door Deense twee zussen. Het volledige team bestaat uit 16 mensen die hun uiterste beste doen er een groot succes van te maken. Daarin slagen zij behoorlijk. De tassen van Núnoo worden wereldwijd verkocht en op social media staan ze al een tijd in de spotlight. De visie van Núnoo is het maken van mooie handgemaakte tassen waarbij zowel meisjes als jongens zich goed voelen! Jezelf zijn, anderen inspireren, diversiteit vieren en streven naar zelfliefde zijn Núnoos normen en waarden.

 

Duurzaamheid

Daarnaast speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol. Núnoo streeft ernaar om in 2030 100% circulair te zijn. Een enorme uitdaging erkennen ze, maar door gebruik te maken van Vugge til Vugge hopen zij hun zelf opgezette doel te bereiken. Vugge til Vugge is een Deens adviesbureau die bedrijven helpt om klimaatvriendelijker te zijn. Samen hebben Núnoo en Vugge til Vugge een lange-termijnplan opgezet. Leidend in dit plan is het door de EU gefinancierde Green Circular Transformation (GCO) programma. Enkele punten uit dit plan zijn: gebruikmaken van biologisch afbreekbaar materiaal, volledig gebruikmaken van duurzame energie en duurzame verpakkingen.

 

Veelzijdig in manier van dragen

Bijna alle series van Núnoo hebben tassen met meerdere schouderbanden. Hierdoor kan je variëren in de draagwijze van de tas. Het betekent ook dat je kan variëren in look, voor als je bijvoorbeeld liever geen schouderband met een schakelketting wilt bij je outfit. Bekijk de foto's en lees de productomschrijving voor meer informatie! 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt