Menu

Davidts

Vind je het altijd lastig om je beauty essentials geordend en compact mee te nemen op reizen of citytrips? Dat is vanaf nu echt niet meer nodig! Davidts heeft verschillende beautycases die allemaal erg functioneel zijn. Wat begon bij een familie mandenmakers, is 60 jaar later getransformeerd naar een specialistatie merk in het maken van beautycases. Ook zo benieuwd naar deze must-haves? Kijk dan snel hieronder! 

Make-up on fleek met Davidt's

Als je vaak op reis bent, is het handig om in het bezit te zijn van een functionele beautycase van Davidts. Ook komen deze beautycases te pas als je thuis graag je toiletspullen geordend en netje houdt. Bovendien zijn de meeste Davidts beautycases in bezit van een spiegel, hiermee kun jij er altijd en overal voor zorgen dat je er piekfijn uit ziet!

From the beginning…

Henri en Jean-Marie Davidts zijn broers, zij stammen af van een familie mandenmakers. De vader van Henri en Jean-Marie, Jean Davidts, is de stichter van het merk Davidts. In 1949 opende Jean Davidts zijn eerste winkel waarin hij zijn manden verkocht. Zijn productie was hoofdzakelijk gericht op picknickmanden en manden die wij vandaag de dag ‘shoppingbags’ noemen. In 1973 was het de beurt aan Henri en Jean-Marie om ook bij de zaak aan te sluiten. Op dit moment richt Davidts zich op bijoudozen, businesstassen en reistassen. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt