Menu

11/04/2024

Alles wat je moet weten over SUITSUIT

SUITSUIT is hét reismerk voor vrouwen. In de afgelopen vijftien jaar is het uitgegroeid tot een merk met wereldwijd bijna tweeënhalfduizend verkooppunten in negenentwintig landen.

 

Geschiedenis

Laten we beginnen met een stukje geschiedenis. SUITSUIT werd opgericht in 2008 door de Nederlandse ondernemer Emile Vijlbrief. Het doel was aanvankelijk kofferhoezen te ontwikkelen, ter vervanging van de overvloed aan plastic wrapping die je op vliegvelden ziet. In 2010 kwamen de eerste kofferhoezen op de markt. Al snel werd duidelijk dat mensen graag gezien wilden worden met de trendy SUITSUIT kofferhoezen.

Vanaf dat moment greep SUITSUIT iedere kans aan die er was. Vol enthousiasme werden koffers ontworpen en geproduceerd. In 2015 had team SUITSUIT het idee dat het zichzelf een beetje kwijt raakte. SUITSUIT omarmde ieders stijl, behalve zijn eigen. SUITSUIT was klaar om zich te onderscheiden.

 

De essentie

De essentie van SUITSUIT is dat elke vrouw zich 'on top of the world' voelt als ze op reis gaat; in stijl, georganiseerd en trots op de koffer die de mooiste en meest kostbare spullen voor haar draagt. Klaar om de wereld te ontdekken, op zoek naar inspiratie en avontuur.

SUITSUIT onderscheidt zich van andere koffermerken in hun oog op design en functionaliteit. Ze streven naar het produceren van trendy koffers die lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage die gepaard gaan met reizen. De koffers moeten antwoord geven op praktische vragen die vrouwen tijdens het reizen hebben, zoals; "Is er een aparte ruimte voor mijn hoge hakken?" en "Waar laat ik die natte zwembroek van de kinderen, die vlak voor vertrek nog even wilden zwemmen?" 

 

Duurzaamheid

Naast het oog voor design en functionaliteit, hecht SUITSUIT nog steeds veel waarde aan duurzaamheid. De Natura collectie is hier een voorbeeld van. De koffers zijn grotendeels gemaakt van gerecycled PET. De collectie is ook geïnspireerd op de natuur. Zo zijn alle producten verkrijgbaar in vijf natuurlijke kleuren en in de details van de collectie comen natuurlijke vormen naar voren.

 

De Fusion collectie heeft nu drie nieuwe kleuren! Bekijk de volledige collectie hier.

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt