Menu

Rains

Het Deense merk Rains heeft haar weg naar regenachtige Nederland gevonden en daar zijn wij super blij mee! Het moderne lifestylemerk ontwerpt waterdichte producten voor de 'wereldburger' van nu. Naast de functionele eigenschap van het waterdicht zijn, zijn alle Rains tassen ook nog onwijs stijlvol. Ze stralen stuk voor stuk Scandinavische eenvoud uit waardoor jij iedere dag weer jouw Rains tas kunt combineren en stijlen met jouw outfits. Nu is alleen nog de vraag: voor welke kleur ga je?

63 artikelen Filter kiezen

OVER RAINS

De naam ‘Rains’ zegt gelijk al waarvoor de tassen bedoeld zijn: om jouw spullen te beschermen tegen de regen. In Nederland komt een tas van Rains dus aardig goed van pas! Het is vast herkenbaar voor vele mensen: het begint te regenen, alles ziet er grauw uit en jijzelf voelt je ook niet onwijs blij op dit moment. Daar brengt Rains met haar tassen verandering in. Rains zet het ongemak van wat regen met zich meebrengt, om in wat positiefs in de vorm van minimalistische en functionele tassen. Een Rains tas is het zonnetje op een regenachtige dag. Om vrolijk van te worden! #dripdripdrip

Back to the beginning

Voor het Deense merk Rains begon het allemaal in 2012 met het opnieuw definiëren van de traditionele, rubberen regenjas. Dit resulteerde in het lanceren van één enkel product: de poncho. Die beviel zo goed in Denemarken dat zij het daaropvolgende seizoen een volledige collectie van waterdichte kleding, tassen en accessoires op de markt bracht.

In de afgelopen jaren is het merk onwijs gegroeid en daarbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer centraal bij Rains. Het doel van Rains is om tijdens de groei van het bedrijf duurzaamheid op de voorgrond te laten treden. Duurzaamheid is een onlosmakelijk onderdeel van de werkcultuur van Rains en een onmisbaar middel voor het bepalen van de toekomstbeslissingen en -richting van het merk.

Rains bij Van Os

Bij Van Os kun je natuurlijk terecht voor Rains tassen. Naast dat alle tassen van hoogwaardig en waterdichte kwaliteit zijn, zijn ze ook stuk voor stuk een combinatie van functionaliteit en stijl. Er wordt tijdens het ontwerpproces aan de globale consument gedacht, maar echte Scandinavische eenvoud is niet te missen in Rains producten. Dit is wat het merk zo kenmerkend en populair maakt. Shop Rains bij Van Os en kom waterproof de dag door!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt