Menu

28/11/2019

Black Friday Deals

JAAAA het is weer Black Friday en natuurlijk doet Van Os tassen en koffers mee! Dit jaar krijg jij van 29 november tot en met 2 december 20% korting op alle tassen. Tassen… tja dat zijn er nog al wat. Hieronder vallen dan ook wel echt alle tassen, denk aan sporttassen, reistassen, crossbodytassen, heuptassen, herentassen, laptoptassen, rugzakken en ga zo maar door.

TASSEN TASSEN EN NOG MEER TASSEN

We weten allemaal dat Black Friday dé perfecte dag is om te shoppen voor de feestdagen. Heb jij al een verlanglijstje gemaakt? En vergeet jezelf ook niet hé! Hieronder een aantal van onze mooiste tassen waar de korting voor geldt!

Deze week zijn er ontzettend veel nieuwe LouLou Essentiels tassen binnengekomen! Hierboven zie je een aantal tassen uit de nieuwe collectie. Nieuwsgierig naar de rest van de tassen uit de nieuwe collectie? Klik dan op eens van de tassen hierboven!

My Jewellery… Het merk dat bekend staat om haar geweldige sieradencollecties. Van Os verkoopt sinds deze herfst naast de sieraden ook de tassen van dit leuke merkje! Alle tassen van My Jewellery zijn crossbodytasjes, maar wat zijn ze gaaf hé?!

Vind jij duurzaamheid heel belangrijk en wil je ook een tas die duurzaam geproduceerd is? Dat snappen wij helemaal! MYOMY is een goed voorbeeld van een merk dat een en al duurzaam is. De bovenstaande tassen zijn tassen uit de nieuwe collectie, hier is dus ook 20% korting op!

Niet alleen op deze tassen zijn 20% korting, er is korting op de gehele collectie! Klik hier om alle tassen in de sale te zien!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt