Menu

MY JEWELLERY

My Jewellery is hot and happening. Het jonge bedrijf is binnen een paar jaar uitgegroeid tot dé accessoireswinkel van Nederland. Bij Van Os shop je niet alleen de mooiste en hipste sieraden van My Jewellery, maar ook toffe tassen volgens de laatste trends! Met My Jewellery maak je elke outfit net even wat speelsers en weet je zeker dat jij er trendy bij loopt! Ontdek hier de ruime collectie, wie weet zit er iets voor jou bij.

My Jewellery online kopen

My Jewellery is hot and happening. Het jonge bedrijf is binnen een paar jaar uitgegroeid tot de accessoireswinkel van Nederland. Bij Van Os shop je niet alleen de mooiste en hipste sieraden My Jewellery, maar ook andere toffe accessoires van volgens de laatste trends! Met My Jewellery maak je elke outfit net even wat leuker en loop je er trendy bij. Ontdek hier de ruime collectie accessoires, wie weet zit er iets voor jou bij. 

Sharon Hilgers

Sharon Hilgers is de oprichtster en het creatieve brein achter My Jewellery. De opgeleide Frans docent is sinds kleins af aan al bezig met het maken van sieraden. Vanuit deze passie is zij in 2011 gestart met de online verkoop van sieraden. Vanuit daar is het merk steeds verder gegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel met klanten en verkooppunten door heel Nederland.

My Jewellery winkels

Inmiddels beschikt My Jewellery over een eigen website en tien boutiques. Maar niet voor iedereen is zo’n boutique binnen handbereik. Daarom verkoopt Van Os nu ook dit leuke merk in de winkels in Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Noordwijk, Scheveningen en in Utrecht. Zo kunnen we allemaal genieten van de hippe tassen, kettingen, armbanden en nog veel meer van My Jewellery.  

Untitled Document