Menu

MYOMY

MYOMY is hét merk voor echte fashionista’s. Een trendsetter die alle ontwerpen een vrouwelijke maar spannende twist geeft, er is namelijk geen tijd in het leven voor saaie tassen! Geen één tas is dan ook hetzelfde. De dames achter het merk begonnen ooit met het 'customizen' van hun eigen kleding. Enkele jaren later staat ontstond een sterk merk waar met alle liefde aan de beste en meest unieke tassen wordt gewerkt. Tegenwoordig is Myomy ook een gecertificeerd B Corporation. Dus duurzaam en transparant zijn ze ook!

OVER MYOMY 

Stijlvol, jong en hip; dat is in onze ogen MYOMY. Van prachtige portemonnees tot geweldige make-uptasjes en van schoudertassen tot laptoptassen. MYOMY heeft het allemaal voor jou! Alle tassen worden zorgvuldig en met liefde gemaakt van de beste leersoorten zodat jouw tas jarenlang meegaat en zodat jij er natuurlijk lekker lang plezier van kan hebben!

Back to the beginning

Sinds 2007 is fashion house MYOMY do good begonnen met het maken van tassen en accessoires van leer. Dit wordt allemaal gedaan op een duurzame manier. De tassen zijn gemaakt om in het dagelijks leven te gebruiken en worden ontworpen met de misse 'to do good'. MYOMY staat natuurlijk bekend om de 'my paper bag', dit model is dat ook super populair! 

MYOMY bij Van Os

Van Os is trots dat zij producten van MYOMY verkoopt maar vergis je niet: wij hebben veel meer dan alleen MYOMY tassen! Crossbodytassen, reisaccessoires, rugzakken; allemaal bij ons te verkrijgen! Happy shopping…

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt