Menu

MYOMY

MYOMY is hét merk voor echte fashionista’s. Ze is trendsetter en geeft alle ontwerpen een vrouwelijke maar spannende twist. Er is namelijk geen tijd in het leven voor saaie tassen! Geen één tasje is dan ook hetzelfde. De dames achter het merk begonnen ooit met het customizen van hun eigen kleding. Enkele jaren later staat er nu een sterk merk waar met alle liefde aan de beste en meest unieke tassen wordt gewerkt. Bekijk hieronder onze MYOMY tassen, ze zijn gaaf!

53 artikelen Filter kiezen

OVER MYOMY 

Stijlvol, jong en hip; dat is in onze ogen MYOMY. Van prachtige portemonnees tot geweldige make-uptasjes en van schoudertassen tot laptoptassen. MYOMY heeft het allemaal voor jou! Alle tassen worden zorgvuldig en met liefde gemaakt van de beste leersoorten zodat jouw tas jarenlang meegaat en zodat jij er natuurlijk lekker lang plezier van kan hebben!

Back to the beginning…

In 2013 besloten de Amsterdamse zusjes Ahisha en Nathifa hun eigen merk op te richten: MYOHMY. Vanaf jongst af aan customizen zij hun eigen kleding al. Het balletje ging rollen voor de zusjes toen zij hun creaties op een festival presenteerden: bijna alle producten waren uitverkocht. Zo gingen ze van het ene festival naar de ander en MYOHMY begon echt een naam op te bouwen voor haarzelf. In 2015 was het dan echt zover: de eerste fysieke winkel in Amsterdam opende haar deuren.

MYOMY bij Van Os

Van Os is trots dat zij producten van MYOMY verkoopt maar vergis je niet: wij hebben veel meer dan alleen MYOMY tassen! Crossbodytassen, reisaccessoires, rugzakken; allemaal bij ons te verkrijgen! Happy shopping…

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt