Menu

07/01/2021

Tassentrends spring/summer 2021

Rond de jaarwisseling ging het maar over één ding: vaccinaties welke trends zullen er zijn op het gebied van tassen? De catwalks en instagramfeeds hebben aan ons verraden dat er vier grote tassentrends aan zitten te komen voor spring/summer 2021. Onze voorspelling delen wij met jou, zodat jij in het eerste halfjaar in stijl begint. Een goed begin (van het jaar) is het halve werk, toch?

 

Slouchy

Deze trend staat helemaal in lijn met thuis zitten en bankhangen. Van het fenomeen lockdown is de denkstap naar een joggingspak snel gemaakt. De vormeloosheid die in joggingspakken zit, wordt nu ook toegepast op tassen. Dit type tas straalt onbezorgdheid uit en geeft een relaxte vibe. Minder stressen is een goed voornemen en daar sluit deze look volledig op aan. Dus onthaast je en ga voor een slouchy tas. Benieuwd naar onze slouchy schoudertassen? Hier een paar voorbeelden!

 

   

 

                  Bekijk dit artikel                                                  Bekijk dit artikel

 

‘Handgemaakt’ 

Breien, weven, you name it. Tassen die eruit zien alsof ze handgemaakt zijn gaan het helemaal maken in het komende halfjaar. Vooral als de tas de vorm van een net benaderd. Hiermee wordt er een nieuwe betekenis gegeven aan de doorzichtige tas, een trend die we begin 2019 zagen. Zo ver hoef je natuurlijk niet te gaan, want ook nauwer gebreide of geweven tassen vallen binnen de lijnen van deze trend. Fabrizio, Barts en Fred de la Bretoniere hebben geweldige tassen om jou stijlvol door spring/summer 2021 te laten lopen.  

 

 

                        Bekijk dit artikel                                                Bekijk dit artikel

 

Necklace tas

Reeds bekend zijn crossbodytassen die, zoals de naam al zegt, diagonaal over het bovenlichaam worden gedragen. Necklace tassen kunnen gezien worden als het neefje van de crossbodytas, omdat deze twee type tassen op elkaar lijken. Maar er zijn twee belangrijke verschillen tussen deze twee tassensoorten. Allereerst is er sprake van een verschillende draagwijze, want necklace tassen worden zo gedragen dat de tassen verticaal op het torso vallen. Vandaar de naam necklace tas natuurlijk. Het tweede verschil is ook een kenmerk van een ketting, namelijk dat de grootte van de tas zelf kleiner is dan je gewend bent. Een goed voorbeeld van een necklace tas is de telefoontas, zoals onderstaande tassen van Mōsz en Burkely.

 

                    Bekijk dit artikel                                              Bekijk dit artikel

Kettingen

Kettingen, hoe groter hoe beter. De ketting is een veelvoorkomende manier van versieren, met name onder merken als Valentino Handbags en Michael Kors. Dit zijn daarom ook de merken die wij je aanraden als jij helemaal weg bent van deze trend. Al jaren verwezenlijken zij deze look door de kettingen vooral in schouderbanden te verwerken. Dus misschien heb je al een tas in de kast hangen die volledig in lijn is met deze trend! Zo niet, dan helpen wij je graag een handje met ons aanbod.

 

                    Bekijk dit artikel                                                    Bekijk dit artikel

 

Fluffy

Iets wat we niet in 2020 konden achterlaten is de fluffy trend. Probeer maar eens te stoppen met aaien! Het warme gevoel dat we gewend zijn van onze woon-/slaapkamers nemen we gewoon mee naar buiten. Knusheid is dus niet alleen voor binnenshuis. Toegegeven, naarmate het kwik zal stijgen zullen de knuffelbare tassen minder gebruikt worden. Toch is deze trend zeker het noemen waard! Bij het horen van het woord fluffy gaan onze gedachten meteen uit naar Barts. De tassen van hun laatste lijn is deze trend in optima forma! Neem een kijkje bij de tassen van dit merk.

 

                       Bekijk dit artikel                                               Bekijk dit artikel


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt