Menu

Barts

Barts keert terug naar waar het allemaal begon: het strand. Het merk begon ooit met het verkopen van zwemkleding en is over de jaren alleen maar uitgebreid. Bij Van Os kun je nu ook terecht voor prachtige, zomerse tassen van Barts. Met een Barts tas vrolijk jij heel het jaar door jouw outfit op. Ook ga je geheel volgens de laatste trend over straat met een Barts tas; een rieten tas is een echte musthave voor iedere vrouw! Neem hem mee naar het strand of juist als je een middagje gaat winkelen. Ontdek de zonnige collectie.

Over Barts

Misschien denkt je bij het merk Barts al snel aan winteraccessoires en winterkleding. Daar heb je zeker gelijk in, maar dat is niet het enige wat zij verkoopt. Ook de liefhebbers van zomeraccessoires kunnen bij Barts terecht voor de mooiste items. Alle tasjes zijn hartstikke leuk om mee te nemen naar het strand op een warme zomerdag. Ook zijn deze tasjes superleuk voor een festival.

Back to the beginning

Het begon voor Barts 25 jaar geleden op het strand van St. Tropez. Hier verkocht het merk hippe zwemkleding. De merknaam ging als een lopend vuurtje en al snel breidde Barts haar collectie uit met accessoires voor alle seizoenen van het jaar. Na jaren lang gefocust te hebben op winteraccessoires, ligt de focus van Barts in de zomer van 2019 op het strand. 

Barts bij Van Os

Van Os is onwijs blij dat het merk weer terugkeert naar waar het allemaal begon, het heerlijke strand. Bij Van Os shop je de mooiste Barts tassen die zeer geschikt zijn voor de zomerse dagen, maar natuurlijk kun je ze het hele jaar door blijven gebruiken. Wie houdt er nou niet van om een zomerse en daarmee vrolijke draai te geven aan zijn outfit. Wij zijn fan!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt