Menu

Barts

Het merk Barts is in 1986 begonnen met het ontwerpen en verkopen van zwemkleding. Door de jaren heen is het merk uitgebreid met nog veel meer items zoals tassen, sierraden, hoeden en kleding. Bij Van Os kun je nu de speelse tassen van Barts kopen. Ze hebben tassen voor een heerlijke dagje naar het strand of een middagje winkelen in de stad. Met een Barts tas vrolijk jij, heel het jaar door, jouw outfit op. Ontdek de hier de gehele Barts collectie. 

Over Barts

Misschien denk je bij het merk Barts al snel aan winteraccessoires en winterkleding, maar dat is niet het enige wat zij verkoopt. Ook de liefhebbers van zomeraccessoires kunnen bij Barts terecht voor de mooiste items. De uiteenlopende collecties zijn perfect voor winterse en zomerse dagen. Ook zijn deze tasjes superleuk voor een festival.

Back to the beginning

Het begon voor Barts 25 jaar geleden op het strand van St. Tropez. Hier verkocht het merk hippe zwemkleding. De merknaam ging rond als een lopend vuurtje en al snel breidde Barts haar collecties uit met accessoires voor alle seizoenen van het jaar. Na jaren lang gefocust te hebben op winteraccessoires, focus Barst zich sinds 2019 ook op zomerse assesoires.  

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt