Menu

Fabrizio

Van kofferlabels tot aan shoppers, Fabrizio heeft allerlei accessoires in het assortiment wat jouw vakantie leuker gaat maken. Met een opvallende kofferlabel in de vorm van een ananas, watermeloen of lippen valt je koffer echt op wanneer hij op de bagagebank ligt. Valt hij nog niet genoeg op? Doe er dan een leuke  kofferriem omheen. Laat die vakantie maar beginnen!

69 artikelen Filter kiezen

OVER FABRIZIO

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar Fabrizio heeft echt ontzettend veel leuke vakantie accessoires in haar assortiment. Kofferlabels met een flamingo erop, in de vorm van een ananas of in de vorm van een koffiebeker; nu weet je zeker dat jouw tas goed opvalt op de bagagebank. Toch liever een kofferriem om de koffer? Kijk dan eens naar de roze of oranje kofferriemen. Deze zijn niet alleen tegen het opengaan van je koffer, ze geven de koffer ook een extra touch. 

Back to the beginning...

Fabrizio is in 1979 opgericht  onder de naam Ball Acessories. Op dat moment richtte het merk ich op het maken van leren accessoires als tassen en riemen. Wat begon als een private label is uitgegroeid naar ene merk opzich. Dit succes werd al snel opgepikt door grote internationale retailers. Naast het maken van lederen producten maakt dit merk ook vele reisaccessoires zoals kofferlabels, strandtassen en kofferriemen. Jouw vakantie kan goed beginne met Fabrizio!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt