Menu

02/11/2020

#Your Home Office Essentials

Nu het thuiswerken weer het nieuwe normaal wordt zorgen wij ervoor dat aan jouw home office niks ontbreekt! Items die van alle gemakken voorzien, net zoals op kantoor en ervoor zorgen dat je ook thuis productief aan de slag kan gaan! Wij hebben speciaal voor jou een top 5 met ‘Home Office Essentials’ samengesteld. Producten waarvan wij denken dat ze absoluut niet mogen ontbreken in jouw Home Office! 

 

Nr. 1: Powerbank XD design 

Als je thuis aan het werk bent ben je hoogstwaarschijnlijk met allerlei elektronica in de weer. Je laptop, IPad en telefoon heb je de hele dag naast je liggen. Als je tijdens het werken zin hebt in muziek dan is de kans groot dat je ook nog eens jouw draadloze oortjes of koptelefoon in de buurt hebt liggen. Als je de hele dag gebruik maakt van deze apparaten dan moeten ze op een geven moment ook opgeladen worden. Zal je net zien dat je stopcontacten tekort komt. 

Op dit soort momenten is een Powerbank dé ideale oplossing! Hiermee kan je jouw telefoon gemakkelijk opladen en ligt hij ook nog eens dicht bij je tijdens het opladen. Deze powerbank van XD design geeft bovendien ook nog eens aan hoeveel energie resterend is, zodat je nooit onverwachts zonder energie komt te zitten.

    

 

Nr. 2: Orbitkey

Een gevolg van het thuiswerken is dat je je sleutels steeds minder nodig hebt. Je hoeft immers niet de deur uit. Als je partner of huisgenoten ook nog eens thuis zitten dan wordt het sleutelkastje opeens wel heel vol. Bovendien komen er ook sneller krasjes op jouw sleutels, doordat ze allemaal tegen elkaar aankomen. Er moet toch haast een makkelijkere manier zijn om je sleutels veilig en compact op te bergen? 

Wij introduceren de Orbitkey, een sleuteletui die jouw sleutels veilig opbergt en automatisch beschermd tegen krasjes. In een Orbitkey kunnen maar liefst zeven sleutels opgeborgen worden. Bovendien zijn ze erg compact, waardoor ze bijna geen plek innemen in jouw sleutelkastje en iedereen die thuis zit gemakkelijk zijn sleutels kwijt kan!

 

     

 

Nr. 3: Secrid pasjeshouder

Wie kent het niet? Op weg naar je werk je OV kaart even in je zak doen, onderweg een broodje halen en je pinpas ook even snel wegstopt. Als je thuis werkt dan heb je ook deze pasjes even niet meer nodig. Hét moment al jouw pasjes even te reorganiseren en netjes op te bergen. 

Een Secrid portemonnee helpt jou om jouw pasjes en geld overzichtelijk op te bergen. Zo haal je jouw pasjes met 1 beweging uit de portemonnee. Bovendien heeft deze pasjeshouder ook nog plek voor briefgeld en bonnetjes. Compact, maar toch alles bij je! Super handig voor als je straks weer naar kantoor mag!

 

 

     

 

Nr. 4: WOUF Laptopsleeve

Jouw laptop is tijdens het thuiswerken waarschijnlijk jouw beste vriend. Hij vervangt tijdelijk jouw computer op kantoor en zorgt ervoor dat jij thuis gewoon door kan werken. Bovendien heb je jouw laptop nodig voor al die Zoom meetings, waarbij je weer eens al jouw gezellige collega’s kan zien!

Juist nu is het belangrijk dat je jouw laptop zo goed mogelijk beschermd, met een mooie laptophoes.

WOUF is hét merk, als je een stevige, maar vooral trendy laptophoes nodig hebt. Dit merk heeft namelijk de leukste printjes, met luipaarden, bloemen en pauwen. Wij kunnen haast niet kiezen! 

     

 

Nr. 5: The Bridge leren schrijfmap 

 

To-do lijstjes, aantekeningen, opmerkingen, allemaal dingen die je in jouw notitieblok of schrift op kantoor noteert. Breng je kantoor naar jouw eigen woonkamer en zorg ervoor dat je ook thuis al jouw notities op een veilige plek kan bewaren. 

Deze leren schrijfmap van The Bridge heeft een A4 schrijfblok waar je vanaf nu gemakkelijk al jouw notities in kan opschrijven. Bovendien kan je ook andere documenten in deze map bewaren en hou je dus alles veilig op één plek. Zo kan je ook thuis gemakkelijk alles terugvinden en geordend opbergen. 

     

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt