Menu

31/08/2020

Vakantiegevoel in Katwijk

Een paar weken terug zijn Lotte (stagiair content marketing) en Selina (content marketeer) in het mooie Katwijk geweest om wat foto’s te maken van tassen uit nieuwe collecties. In deze blog lees je meer over Katwijk, onze fotoshoot en uiteraard over onze prachtige winkel die gevestigd is in Katwijk. 


Info Katwijk

Als je een stukje door Katwijk rijdt zie je eerst alleen maar gezellige straatjes en leuke huizen. Op een geven moment rij je de boulevard op en wordt je begroet door de zee en het zand. Wij waren in ieder geval erg onder de indruk van dit gezellige dorp toen we voor het eerst in Katwijk aankwamen. 

Katwijk is gevestigd in Zuid-Holland en is een verstedelijkt dorp. Dat dorpse gevoel is er ook nog steeds als je door de winkelstraat loopt. Naast de bekendere winkelsketens heeft Katwijk ook heel veel kleinere boetiekjes en winkels met unieke concepten. Zodra je de winkelstraat uitloopt en richting het strand loopt voel je je net zoals op vakantie, een heerlijk gevoel!

 

Behind the scenes fotoshoot

Nieuwe collectie tassen betekend nieuwe foto’s maken! Wij zijn altijd dolblij als er weer nieuwe tassen binnenkomen en willen ze daarom ook zo mooi mogelijk op de foto zetten. Katwijk was hiervoor de perfecte omgeving. 

Met een stuk of 15 tassen en een hele tas vol verschillende outfits zijn we aan de slag gegaan. Zo hadden we strandkleding, elegante jurkjes, casual outfits en zelfs herfst en winterkleding bij ons, omdat een deel van de nieuwe collectie al voor het najaar bestemd was. Dan moet je uiteraard ook passende kleding aanhebben. 

Met steeds een andere outfit en andere tas zijn we naar verschillende locaties binnen Katwijk geweest. Zo zijn er een aantal foto’s op het strand genomen, in de winkelstraat en ook een aantal in een erg leuk café: Brownies & downieS. 


Brownies & downieS

Brownies & downieS is een landelijk concept en 1 van de vestegingen zit in het centrum van Katwijk! 

Het toffe aan Brownies & downieS is dat ze jongeren met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een leer- en werkplek kunnen aanbieden. De medewerkers van dit te leuke café worden ‘samenwerkers’ genoemd en samen willen ze bezoekers een onvergetelijke en unieke ervaring bezorgen.

 

Wij hebben hier een lekker kopje koffie gedronken onder het genot van een heerlijke karamel brownie. Doordat het café van binnen zo leuk ingericht was konden we ook hier nog een aantal toffe foto’s maken:

 

Van Os Katwijk

Toen wij in de winkel aankwamen werden wij meteen vriendelijk ontvangen en mochten we van alles gebruiken voor de foto’s. De medewerkster vertelde over het gevarieerde publiek dat vooral in de zomer langs komt. Zo komen er vaste klanten langs, maar ook toeristen die de mooie tassen zien hangen en even binnen komen kijken.  

De winkel straalt vanbinnen gezelligheid uit en heeft een groot aanbod van tassen en koffers. Van Guess tot Eastpack, het hangt allemaal in de winkel. Wij hebben er in ieder geval een erg positieve indruk aan overgehouden. Mocht je een keertje in Katwijk zijn, kom dan vooral even langs!

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt