Menu

30/07/2019

Brand new baby

De zomer is in volle gang en dat betekent maar één ding; genieten! Zwoele zomeravonden, lange dagen bakken in de zon of een gezellig dagje weg naar jouw favoriete stad, was het maar heel het jaar door zomer. Met dit zomerse weer is het natuurlijk ook heerlijk om een dagje te shoppen en waar kan dat beter dan in een van onze winkelsDe zomer is ook een drukke periode in tassenparadijs, daarom zullen wij in deze blog de nieuwe merken en nieuwe collecties uitlichten!

ABRO

Wat ooit begon als een riemenfabriek, is uitgegroeid tot een wereldwijd merk met de mooiste accessoires. Mode, functionaliteit en kwaliteit zijn drie kernwaarden die je van Abro kan verwachten. Abro speelt goed in op mode, in de nieuwe collectie zitten veel tassen met panterprint, vacht en felle kleuren. Ook zijn alle tassen ontzettend functioneel, veel hebben een ritssluiting en/of verstelbare schouderriem, hoe handig! Abro werkt alleen met de beste leersoorten en geen detail is te klein om even wat extra aandacht aan te besteden!

MYOMY

Ben jij een echte fashionista en vind jij duurzaamheid ook erg belangrijk? Ga dan voor een MYOMY tas! Toevallig is de nieuwe collectie vorige week binnengekomen en weten wij dat er nog een héééle leuke collectie aan zit te komen (met ontzettend gave kleuren). Zoals je op de foto hieronder kan zien, hebben veel kleuren een croco motief, hoe leuk is dat? Een croco motief geeft je tas net even wat meer sparkle!

RAINS

Rains, het moderne Deense lifestylemerk dat waterdichte producten ontwerpt. Alle Rains tassen stralen één voor één Scandinavische eenvoud uit waardoor jij iedere dag weer jouw tas kunt combineren en stijlen met verschillende outfits. De nieuwe collectie van Rains bevat allerlei nieuwe kleuren zoals geel, rood, donkergroen en donkerblauw. Ook hebben zij, naast de classic backpack, een nieuw model; de laptoprugzak rolltop. In deze rugzak zit een 15” laptopvak en een ruim ritsvak op de voorkant, ideaal!

LYLE&SCOTT

Lyle&Scott is een Schots modemerk voor mannen en wij zijn blij dat wij dit merk sinds kort verkopen! Het merk staat bekend om zijn kleding en accessoires zonder te veel poespas. De tassen van Lyle&Scott zijn eigenlijk perfect om te combineren. De rugzakken zijn goede rugzakken voor naar school of werk, vooral de rolltop rugzak. Deze rugzak is gemaakt van waterbestendig materiaal én heeft ook nog eens een 14” laptopvak. Voor welke Lyle&Scott tas ga jij?

 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt